norge

ibland förstår jag mig inte på hur folk tänker. idag skänker jag en tanke åt norge.
när jag fick höra om det här igår ringde jag min bästa vän martin direkt. han har nämligen flyttat till oslo i norge för att jobba där ett tag.
Inte världens bästa bild, men det är från när han var hemma senast . saknar honom jättemycket.

fredagskväll

riktigt kul igår, orkar inte lägga in alla bilder för det tog hur lång tid som helst att ladda upp.
idag har det varit soligt så idag spenderade vi hela dagen på handdukar på gräsmattan. tjejerna har redan börjat fixa sig inför kvällen så jag antar att det blir att korka upp ikväll igen. men vadå det är ju lördag?
vi kom också på att det bara är 3 veckor som vi har kvar nu i leksand, det är riktigt sorgligt. jag vill verkligen inte lämna leksand och alla härliga människor vi har träffat här.
/j

röda faran

finns ingen förutom nicole som fattar denna titel. säger bara bil och nån som inte har körkort. haha det är en bra kombination.
måste bara tillägga att vi försov oss imorse vilket resulterade i att vi fick skjuts vilket i sin tur resluterade i att vi fick GÅ hem efter jobbet. det tog två jävla timmar. här är en bild från resan. kan bara säga att, ja vi gick vilse.
/j

märks det?

att det har varit dåligt väder idag? eh aa 3 inlägg idag då.
för ett tag sen kom tjejerna hem från jobbet, vi har ätit och kört lite lekar vid matbordet med familjen, haha älskar min knäppa familj!
just nu har alla förutom jag, millan och lollo gått över till grannen för lite grill och vi tänkte hitta på någonting. tjejerna är lediga imorgon men JAG jobbar. såklart ska det vara strålande jävla sol imorgon också då. NAJS för dom.
/j

lite midsommar

För er som inte visste det så firar man midsommar på lite olika dagar här i Dalarna. I vår by där vi bor lite utanför leskand firades midsommar i fredags. Det var jättemysigt, det tråkiga var bara att det blev regnväder frammåt kvällen!
/j

leksand

ae fyfan. nu har jag skrivit två inlägg och båda har raderats. tänker inte skriva om det en tredje gång för nu ska jag ut och ta vara på det fina vädret på min lediga dag!! eller!? ae juste det regnar och åskar.
typiskt att det alltid ska vara så fint väder när jag är ledig.
bye

RSS 2.0