Bye bye

Klar med packning, klar med utbildning.
Om några timmar tar jag mitt pick och pack och drar till Sälen för att jobba som skidlärare i Tandådalen/Hundfjället.
Kommer självklart att blogga därifrån också men det kommer nog inte bli några mega uppdateringar.
(Som om det har varit det hittils?????)
/Johanna

v

Truth is, that sometimes i miss you so much I can hardly stand it.

/j

plugg

Har pluggat och packat den största delen av dagen idag. Eller packat och packat,  lagt fram lite kläder snarare. Packar inför Sälen där jag ska spendera nästan ett halvår frammåt. Det är så himla svårt att packa inför en så pass lång tid. Vad ska man packa? Allt? Typ.
Men nu tar jag en paus och åker till stan för att träffa min saknade vän andreas!!
/johanna

sick and tired

Har fortfarande inte vänt tillbaka dygnet rätt sen tidsskillnaden i Thailand. (Skrev om det imorse också om jag inte är så trött att jag vimsar bort mig helt). Försöker stoppa i mig allt möjligt som Redbull och Marleys mellow mood (nått som jag hitta på ICA som ska pigga upp en och motverka stress HA som om, men man kan ju alltid intala sig själv att det funkar) för att hålla mig pigg. Och till råga på allt, grädden på moset, pricken över i'et, ja kalla det va ni vill så börjar jag bli sjuk OCH så har jag en utbildning att plugga mig till på 6-8 timmar som ska vara klar så snart som möjligt. Tur att den är intressant måste jag säga, annars hade jag somnat för länge sen.
/johanna

miss you

saknar min victor så himla mycket!
/j

kind of blonde

Kan ju också passa på att visa att jag äntligen blivit blond igen. Det blektes rätt rejält i Thailand. Kanske blir några blonda slingor för att få det ännu mer som jag hade innan för det är inte riktigt så blondt som det är på bilden. Men jag måste låta håret vila nu ett tag efter alla slitningar av saltvatten och dålig användning av balsam där nere i Thai...
/Johanna

klockan...

Har varit vaken i några timmar nu. Kroppen är fortfarande inställd på thai-tid. Just nu är klockan lite över 1 på eftermiddagen där. Undra när jag ska lyckas vända tillbaka det här. Men men, nu är det som det är. Får väl börja packa till Sälen nu istället så att jag får lite gjort. Åker på fredag och gör utbildning 1 & 2 som tar 2 veckor. Sen åker jag hem och firar jul och sen tillbaka igen för att jobba som skidlärare som förmodligen är världens bästa jobb!
/Johanna

bärtz på strand

Igår kom jag hem från Thailand. Resan kunde inte bli mer lyckad. Började på Phuket i Bangtao och åkte sedan med moppe till varenda lite vrå på ön. Vi har också snorklat och haft oss på massa öar runt om Phuket. Sista 4 nätterna spenderades på Phi Phi öarna tillsammans med min kära Victor och hans bror Oscar. Det blev både lugnt och riktigt galet på den där ön ska jag säga er. Och vädret ska vi inte klaga på heller, sol varje dag. Med andra ord - det var awesome. Alla bilder har Sebastian men här har vi en halvkass bild från ön Raya iallafall:
/ Johanna

Spyr

Har verkligen lidit igenom detta arbetspass. Mår vrålilla och hör kräkningar i huvudet. fy i fan vad vidrigt det är. ska försöka så att jag kan sno bilen för att sitta på en buss i en halvtimma är det sista jag vill göra nu. På tal om halvtimma, hur jävla vidrigt irriterande är det inte när autostavningen i iPhone ändrar till halvtomma. Tack och bock. Dags att jobba på nu i en halvtomma innan jag slutar.


kom på en sak iof, man kanske skriver halvtimme? Isåfall har jag stört mig för många gånger i onödan. Tji fick jag


/sara


RSS 2.0