Promenad

Kom precis in efter en promenad med mamma. Vi har lovat varandra att gå den rundan vi gjorde idag varje dag. Den tar en timma så hinner vi inte det så får man springa på springbandet i 30 min ist. Deal.
Haha hoppas att jag kommer kunna hålla det här nu. Känner jag mig rätt kommer det hålla i högst två veckor.
(Mamma ville inte vara med på bild.)
Det är faktiskt inte mössor den där pälsen utan det är halsdukar. Tog bara på den på huvudet av en slump, gillar egentligen inte pälsmössor. Kan vara snyggt på andra men jag passar inte i det!

ÅÅÅÅÅÅH

Skrev VÄRSTA inlägget. Raderades såklart. Sitter hemma hos Andreas, laddar om inför kvällen!!
Tröttre än livet men det är OK!
Bild från i förrgår när jag skulle åka och köpa ägg åt mamma.

Good morning

Vaknade ganska nyss, nu ska jag äta frukost sen ska jag ta tag i träningen lite. Frågan är om man ska ta en
promenad som uppvärmning ute eller på springbandet inne? Ae det blir nog att ta med lilla Lippe och gå ut.
(Om det är någon som undrar så är det en godis som han har på nosen)

Vive vita


oh fy

gissa vilken storlek jag har på mina skor?! tjoho. 45?

ZARA

Från och med början av mars kommer man kunna beställa online från Zara!! Underbart.

Irriterande

Hatar att man alltid har kameran vid fel tillfällen. Här tillexempel - ska åka och handla ägg åt mamma och i väntan på mellansyrran så tog vi massa onödiga kort. Men däremot när man verkligen vill ha kort på någonting som när milotte sen väl kommer (precis innan bilden ovan) då ramlar hon och ligger på marken och sprattlar, DÅ kanske det skulle varit lite kul att knäppa ett kort iallafall. Men nej då ligger kameran nerpackad i bilen.
Kanske världens sämsta exempel, men någon förstod säkert vad jag menade.

MUMS

Väldigt snygg min och allting, men titta va najs. Skulle ta en klementin som låg i mitt rum.
Så jävla gott tänkte jag. Men tror inte det va.

Norrköping

Var som sagt i Norrköping igår med syster och mor. Hittade dock ingenting. Kul. När man väl har pengar så hittar man ingenting. Skoja jag har inga pengar, jag är pank. Superpank, och gissa varför?! JO för att förra veckan fyllde min minsta syster Elina 14 år, IDAG fyller min andra syster 18 år och nästa onsdag fyller min mamma år!!

GRATTTTTTTTTIS FÖR FAN!

18 år och grejer, minns det som om det var igår jag fyllde det. HAHA vad skriver jag, kärring.
Grattis min kära syster, i helgen blir det FEST (för dig)!

It's a wonderful day

Ajuste kom på att jag skulle lagt in bilder från Melodifestivalen. MEN jag glömde ju såklart kameran och bilderna från mobilen är ju hur kassa som helst så dom vill jag inte ens lägga upp.
Idag ska jag, milotte & mor åka till norrköping och ha en liten "mysdag". Hehe. Mys.

Resultat

(Min kära syster fick vara lite modell.)

Projekt

Gissa vad detta kommer bli?
Kommer visa bild på det imorgon innan jobbet? OM jag hinner. Annars kommer det på söndag tillsammans med bilder från Melodifestivalen.
Det är nämligen så att jag och sara håller på med ett projekt, ni som läser kommer säkert få reda på mer genom resans gång här på bloggen.
PÖSS

Do it like a dude


Dag 15 – Någonting jag ångrar

Det finns en sak som jag tänkte på förut som jag ångrar så in i helvete. Men måste man skriva här vad? Nej jag bestämer att jag inte måste det. Känns för privat.
Men Ja, det finns någonting jag ångrar.
Jag är inte den som ångrar saker, allt som händer har sin mening och allt jag har gjort har tagit mig till den person jag är idag. Men som sagt, det finns en sak jag ångrar djupt.


Let's have a toast for the douchebags

Precis som titeln säger så ska jag skåla ikväll, och säga hejdå till en massa som flyger runt i mitt lilla huvud.
Igår var jag ledig, och idag har jag jobbat tills nu. Skönt, hade inte orkat en sekund till kan jag lova.
Ska jobba imorgon också dessutom.... woho! Men efter det så blir det...

Japp. Melodifestivalen. Imorgon är det ju i Cloetta center Linköping. Visste inte ens att det skulle vara i Linköping? Kanske alltid är det? Jaja, jag gillar faktiskt inte melodifestivalen, men kan tänka mig att det är mycket roligare att vara där än att sitta framför tvn hemma. Så varför inte ge det en chans. Pappa har/jobbar med Tv4 så vi har blivit inbjudna av dom. Då får man VIP och hela köret så det ska bli kul. Hoppas jag. Klockan halv 5 ska vi vara där iklädda "gala-kläder" haha. Jag dör.

!?!?!?

Men hallå bloggen hänger du inte med NÅGONTING eller!??! För exakt en vecka sen tog jag ju körkort!
Du glömmer nämna en massa saker på den här jävla bloggen allstå. Blir besviken.

(älskar kvaliteten på iphones kamera)

Ge mig vår


10 000 meter upp i luften ser jag allt så klart

Drömde världens finaste dröm inatt. Vill egentligen bara somna om nu och fortsätta drömma. Men vafan, jag har inte tid. Måste upp och träna nu, äta frukost, vara världens bästa syster och hämta lillasyrran i stan (busstiderna är hemska ut hit), fixa mig, åka in och träffa Sara, möta upp mamma och fixa lite hemligheter i stan och sen träffa Anton.

Låt som spelas just nu i mina högtalare.

Hello

Jobb och slit. Kom nyss hem och sitter i skrivandets stund framför tvn men mamma. Ikväll blir det en riktig tv-kväll, enda från kl 19.30 till 23.00!! Kommer aldrig orka sitta still så länge. Eller skoja, det kommer jag visst. Är hur trött och sliten som helst efter dagens jobb.
Kvällens tv-kväll ser ut såhär:
  • 19.30 - Halv åtta hos mig
  • 20.00 - Familjen annorlunda
  • 21.00 - Spårlöst
  • 22.00 - Fråga Olle dokumentären ? (Är det ens bra!?) Aja får väl sätta på en film eller nått annars.
Har fått en vana att alltid somna till en film och nätterna. Börjar ta slut på filmer snart.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

Sälen för ungefär ett år sen. Adam, jag & Sara!
Var där med Marcus, Tim och Jocke också. Sjukt kul. 
Kanske blir en repris på det i år?!

Det går bra nu

.. eller inte. Inte för bloggen iallafall. Jobbet tar över mitt liv nu. Har knappt jobbat en vecka men ändå. Jag har inte gjort nått annat heller. Sovit, gått upp, ätit, jobbat, ätit, sova igen, så går det runt så. Kul va? Jag vet.
Jag börjar klockan 15.00 och slutar 00.00 ungefär beroende på hur mycket vi hunnit med, kan bli längre vissa dagar. Men nu har jag kommit hem. Ska sova, sen vaknar jag väl inte förns 2 imorgon och då är det bara att göra iordning sig inför jobbet. Kul liv som sagt.
Men det ska helgen få känna av sen, jag är väl förtjänt en jävla rolig helg nu!!!
Måste sova! ciao bella

Oj oj oj

Blev inget inlägg igår. Började jobba klockan 2 och sov nästan tills dess och så jobbade jag till halv 1. NAJS. Nej inte så jätte men jag ska inte klaga. Sitter i skrivandes stund med Millan på caféet Mokka och ska ta en baguett och sen ska vi vandra vidare lite på stan. Sen börjar jag jobba klockan 15.00.

Cause I may be bad, but I’m perfectly good at it

Kom hem precis lagom till Solsidan efter träningen, sen dess har jag suttit och försökt kolla igenom den där förbaskade körkortsboken på 300 sidor.
Så det blir lite kvällsläsning i den sen måste jag sova. Mitt första jobbpass börjar imorgon som fotoassistent. Pirrigt? Ja.
(Till vänster) Ring i sliver som jag köpt i Turkiet.
(Till höger) Ring i silver som jag fått av mamma.

Korv



Vet inte vad som föll i mamma och pappa idag men när jag & Milotte kom hem från en promenad med lilla Lipton så har pappa gjort upp en eld och mamma har bakat korvbröd. Så då ska vi tydligen grilla korv... UTE.
Jaja men det var väl najs att grilla lite, väckte lite sommarkänslor. Längtar till sommar-grillkvällarna!

Gaffel

Jag har ärr mitt i planeten och ibland är det folk som undrar vad det är.
Det skulle jag också undra, 4 jävla prickar. De tre vise männen,  det är inte många som har ett tjärntecken mitt i pannan liksom. När jag var liten sa alla att det var någon som hade tryckt in en gaffel i pannan på mig. Det sa även mina syrror, schysst.
Men så är det inte, det var inte nån som blev arg i matsalen när jag gick på dagis och tryckte in en gaffel i huvudet på mig. Nej, det är faktiskt ärr från vattkoppor som jag hade när jag var riktigt liten.
SÅ, end of story.

Godmorgon

Varje natt i ungefär två veckor nu har jag delat säng med en hårig liten man. 
Okej, man kanske är fel ord men han är trots allt 35 hundår min lilla plutt.
Inte världens sötaste bild men såhär sover han brevid mig varje natt.
Sötare finns inte. Inatt snarkade han dock så att jag höll på att få
panik!!!

Dag 13 – Mitt drömbröllop

Ajuste, kom på att jag måste göra den här. Följer den slaviskt som sagt... he-he. Och pappa är seg som vanligt så jag hinner säkert.
Mitt bröllop.. Alla småflickor och stora flickor också för den delen drömmer ju om sina bröllop och har planerat det länge. Men jag vet inte om det är jag som är konstig eller något men jag har inte tänkt så mycket på mitt bröllop. Vilket gör den här "kategorin Dag 13" väldigt tråkig.
Visst vill jag gifta mig och allt sånt men jag har bara inte tänk på hur den ska vara.
Min mamma och pappa gifte sig 2003 när vi var i Frankrike, och det var hur fint som helst. Så jag skulle kunna tänka mig att gifta mig som dom gjorde. Men, ja det är ju bara en tanke.
Sånt här ska man ju bestämma med sin blivande liksom, tänk om jag går omkring och planerar värsta bröllopet och sen vill han inte alls att det ska vara så. Det går ju inte. Jag tänker att det där planeras då, när tiden är inne så att säga. Romantisk och planerande jag är av mig va?! yääyää. Jag är sämst på att planera saker, jag är mer impulsiv av mig. Ibland är det bra/roligt, men ofta jobbigt. Att planera är bra, måste bli bättre på den biten.


tjeniz

Nu drar jag iväg med far min och fixar lite grejer i staden.
Lördag idag ja? Kanske ska ut och fumla i vimmlet ikväll, får se. Är faktiskt inte så sugen på det men man ska aldrig säga aldrig som sagt. Allt som är bestämt är att jag ska tillbringa kvällen med sara så den lär nog sluta bra vad vi än hittar på!
Men nu rullar bilen snart, ciao!

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på

Thailand - okt. 2010

Kom på en sak!!

Hur vit är man inte!??! Smälter in i väggen bakom mig. Visst det är vinter och blabla men hur snyggt är det att se ut som en jävla snögubbe då?!
Hatar brunt utan sol för det blir bara fläckigt, gillar inte att ligga och svettas i ett solarium. Så vad ska man göra!? Leva vit som den svenne jag är helt enkelt.. verkar så.

Mysfredag

Ni skulle dö av skräck ifall jag skulle ta med mitt ansikte nu. Tro mig.
Jag har städat och pluggat på morgonen och nu blire lunch sen fortsätta plugga körkortsteori.
Det är ju fan en enda jävla röra den där teorin alltså.
Ikväll ska hela familjen vara hemma vilket inte har hänt på några helger, så då blir det superfredagsmys som på den gamla goda tiden. Mina små systrar har ju blivit så stora (14 & 18 fyller dom, den 19e  och 23e feb) så varken dom eller jag är hemma särskilt ofta på helgerna. Det är kompisar hit och kompisar dit.
Så idag blir det ett efterlängtat fredagsmys med familjen!
Great!!!

Lite sommar

Klipper gräset måste också göras..... ibland.
Minigolf på Leksand Strand
Finns inte ord för hur mycket jag saknar sommaren 2010 i Leksand!!!

Snart vår?

Det här var för en månad sen ungefär utanför vårt köksfönster.. visst är det vackert men nu räcker det tycker jag!
Idag ser det ut såhär, inte lika vackert men lite av snön är borta!! Vårkänslor på hög nivå när solen är framme också så det är ju baaaara najs!

Igår

Igår var en himla bra dag. Åt lunch på Mokka och så kom Andreas förbi, åkte sen hem med Sara till hennes place. Fick reda på att jag ska jobba som fotoassistent ett tag framöver. Fick hem ett brev om att jag fått massa pengar, ingen aning om vartifrån men in på mitt konto kom dom, värt. Och sist men inte minst så träffade jag Anton på kvällen!

Love

omogna familjen, men jag älskar er ändå!

Sleep tight

Det var vad jag gjorde inatt. Sov som en stock, vaknade alldeles för sent, missade bussen och min "plugg-dejt" med Andreas, surt. Men jag pluggar som en galning ändå här hemma, dock är det tråkigare att plugga själv, men men.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Det är bara onädigt att gå och ora sig. Finns hur mycket som helst som jag skulle kunna ora mig för men jag skulle bara bli tokig om jag oroade mig för mycket. Det skulle vem som helst bli. Man ska inte oroa sig i onödan.


Vet du vad?

Allting börjar om, jag kan börja om. För vet du vad? LIVET ÄR FETT, LIVET ÄR EN FEST!


Är vi lika?



göttigt

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I RYGGEN!
vad ska jag ta mig till, inte alls gött.
och så är det träning snart, inte alls bra.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

wowowowo, frågeskiten tvingar mig att köra en dagens. ajaj.
jag är bara hemma och glider idag så det där var väl ingen speciell så kallad outfit.
men jag följer "frågeskiten" slaviskt. hehe
nu måste jag plugga körkortsteori!! ciao

I miss you

Yesterday I held you close to me and I believe that we would remain together
And it seemed like we would go on and on forever, but you went away and left me crying
I never thought that love could be so strong
Now it’s tearing me apart, I miss you
And I don’t really know where we went wrong but you’re still inside my heart
Now I am walking down the lonely road again and it feels like I am lost
But worst of all, to be without you
Yesterday I held you close to me and I believe that we would remain together
And it seemed like we would go on and on forever, but you went away and left me crying
I never thought that love could be so strong
Now it’s tearing me apart, I miss you
And I don’t really know where we went wrong but you’re still inside my heart
Now I am walking down the lonely road again and it feels like I am lost
But worst of all, to be without you

RSS 2.0