Lovestory that never ends

I love just who you are, I ain't gon try to change ya.
You are a shooting star, that's why you are my favorite.

Every other guy becomes a blur.

I ain't gon lie.
I told a lot of lies
and played a lot of games.
But with you it's not the same, for you I'm a ride.
I want you by my side.





You are my shooting star!

/ J


naej nu får det vara nog

Jag kommer inte ihåg senast jag var helt frisk. Gick hem idag från skolan för det gick verkligen inte, somnade direkt och klockan kanske var runt 4 snåret och sov till halv 9. Då är hon ju pigg nu tänker ni, naej inte det minsta. För vet ni vad jag ska göra nu? jo jag ska sova, jag ska somna och jag vill inte vakna förens jag är helt frisk och förkylningen är borta.

Jag vågar inte heller ringa min läkare för sista utvägen är operation, och det vill jag verkligen inte! vad som helst men inte det.

aja, godnatt /S


Linköpings Alpina Klubb

Tog precis fram min fart-dräckt som jag hade när jag tävlade alpint i skidor. Anledningen till varför jag tog fram den är för att jag har jätte ont i ryggen, och jag kom på när jag satt i bilen påväg hem att jag ramlade ganska rejält en gång på en tävling i Nörrköping och fik vänster bakskida upp i ryggen. Det blev ett märke i dräckten av skidan så jag tänkte kolla om det är på samma ställe som jag har ont. Och det var det.

Jag ska nämligen till Mjölby och röntga ryggen imorgon och dom kommer fråga massa om ryggen och om jag har varit med om någon olycka eller liknande så att dom kan lista ut vad som är problemet.

 





Var tvungen att ta bild på dräckten, var trots allt cirka 1 och 1/2 år sen jag hade på mig den senast... och typ 3 år sen jag tävlade för sista gången i den. Saknar faktiskt att åka och tävla i slalom, storslalom och super G!

Aja nu måste jag röra på mig lite, får jävligt ont i ryggen av att sitta still länge i samma position!

/ j




Girls just wanna have fun

  

Vi är bäst och fulast tillsammans! <3


Playing with fire



Spelet är ju verkligen beroende framkallande. Linda och jag sitter och skriker och blir verkligen förbannade på varandra om den andre tar ens blixtar, bomber, guldskor, "puttabortisar" eller svampar. Och hur lycklig blir man inte när man dödar den andre? Det här är vårat World of Warcraft, helt klart.

Denna låt som vi har börjat lyssna på under helgen passar bara så perfekt när man spelar spelet.
(här skulle jag lägga in den som youtube länk men ni får väl söka på spotify, The Tough Alience- Forever Utd.) Riktigt jävla bra faktiskt.


/S

Lektion

Så jävla fail att våran lektion är inställd och vi har suttit här i en kvart och väntat på ingenting! Ae nu blire stan

/ j

LÄS!

Kan folk bara sluta säga FAIL för det låter så jävla fult. Min syrra säger det hela tiden och jag skäms. JAG SKÄMS.
Ta bort ordet, ni får  mig bara på ännu sämre humör



/ S (och Jojo med annars är hon inte min vän längre)

CRAAABBIIIT



/ Froggie

Och vad ska man säga, när ord inte räcker till?

...?


Halloj

Nej sara jag har inte missat ditt humör idag, men du har ändå inte lyckats hålla dig för skratt ibland ;)
och jag förstår verkligen inte den där tjejjen alltså. KAN HON ALDRIG SLUTA NICKA!!

Kom hem från golfträning för en liten stund sen. Och sara & jag har även tränat idag igen, grymt va duktig man känner sig.



Mamma kommer hem från Kreta imorgon så nu kommer dammsugaren och dammvippan fram för här ska städas! Köpte även rosor och massa fika som hon ska få när hon kommer hem imorgon. Saknar min mamma nu!

Aja nu har jag inte tid att sitta här mer!

/ j

Fine

Vilken jävla humör jag har varit på idag. Ingen kan väl ha missat det liksom? Aej tjurig för verkligen ingenting, det finns verkligen saker som kan göra mig galen. Tex att någon sitter och nickar hela tiden åt det läraren säger eller om någon har ätit upp någons jordnötskakor som man själv har bakat! Jag blir galen.

Sen är jag inte så omtyckt i familjen idag heller. Mamma bad mig flytta hemifrån idag igen, förra gången gjorde jag det verkligen också.

emo?

/S


Så det kan bli

Jag och Marcus åkte till ikano idag och skulle kolla på toalettgrejer till våran extremt omtyckta toalett.
Vi gick runt där som ett par som nyss skaffat lägenhet som verkligen inte kunde komma överens. Tyckte jag något var fult, tyckte han det var snyggt och alla fula saker tyckte han ju såklart var snygga. Men vi kom överens ganska bra tillslut även fast jag inte tyckte att den röda toaborsten var någon hitt.

På hemvägen köpte vi med oss mcdonald's och jag fick ansvar att ha maten i min knä. Det ena colaglaset (muggen) ramlar rakt ut på golvet och Marcus blir galen men det enda jag säger är "Fan, kunde det inte vart den lilla colan!"

Det bara vällde ut dumma saker ur munnen på honom. Allt från att jag var världens klantigaste människa till att jag var "en jävla stolle". Jag orkade inte lyssna på dessa ord så jag sjöng med i "I got a feeling" som spelades på radion, fast på svenska.
"Jag har en känsla, att inatt kommer bli en god natt, att inatt kommer bli en GOD GOD NA-A-ATT!!"
även fast jag såg ett léende på hans läppar var han fortfarande riktigt jävla förbannad.



/S

En veckas skoltid avklarad



Skoldagen började som igår och som alla dagar kommer göra den här veckan- med lera. Sara och jag hamnade i Rita och måla (eller något sådant) men ångrade oss såklart och bytte till lera. Väldigt kul måste jag säga!




Snygg outfit...


En dagens på den kanske? eller å andra sidan kanske inte...


Paus från lerandet och ut i solen en stund




En super duper nöjd farre.. men om man kollar noga är den bara en rund jävla boll han har gjort. Duktigt!


Efter skolan blev det att träna. Är det våran stil? Ja nu är det de iaf.

Ungefär 2 timmar senare var vi klara för stan. Jag tittade efter en kofta men tyvärr fann jag ingen som passa... träffade dock Adam och Joakim som vi hjälpte att hitta någonting som passa, nämligen en t-shirt som var till present till Adams bror.

Dagens tabbe: Jag blir väldigt kissnödig när vi är påväg ut från H&M, vi bestämmer oss då för att gå tillbaka in till Gränden för att gå till toaletterna som befinner sig på den övre våningen. Jag hoppas innerligt på att någon av toaletterna ska vara upptagen så att jag inte behöver ställa ner min stora träningsväska på marken och rota igenom efter småpengar, för så skulle jag hinna kissa på mig 100 gånger om.

När vi väl kom fram så var såklart alla upptagna. YES! Jag slänger ner väskan på marken och letar igenom väskan, kissar nästan på mig men i sista sekund hittar jag en 5a som jag lägger i så att toaletten går att öppna samtidigt som sara springer efter och stänger dörren om oss. "Tack gode gud jag hann!"

Klar, går ut från toaletten. Dörren stängs om oss samtidigt som sara säger "Var är min mobil!?"
INLÅST I DEN DÄR JÄVLA TOALETTEN!!

Allvarligt talat? Varför måste man betala för att få gå på toa? Det är ren idioti! Tänk om jag inte skulle haft några småmynt på mig? Hade jag fått kissa utanför JC på golvet då? Nej för då får jag betala böter på 800:- för att jag kissar på allmän plats. Yeah... vad är det för samhälle vi lever i, ren idioti!




Efter stan blev det iaf att spelträning. Gick åt helvete.

/ j

Så går det om man missar bussen..

Lollo och jag passade inte tiden till bussen yesturday och nödlösningen var att ta cyklarna. För vem vill komma försent den första riktiga skoldagen?. Det var min idé (stolt). Antingen är det så att jag har väldigt bra kondition eller så är det så att Louise verkligen tappat sin. Fast, jag har inte tränat seriöst sedan 2007 och Louise hade 4 timmars idrott i nian. Fast kontition är ju en färskvara. Jag vill ju verkligen tro att det är jag som har bra konditon men jag tvekar. Fast den cykelturen som egentligen brukar ta mellan 40-45 minuter tog igår 25, Det var nog min förtjänst trots allt.

Syrran låg seriöst 10m bakom mig hela vägen. Varje gång jag kollade bak såg hon ut att börja tjuta. Stackarn.

Hon berättade för mig att hon kommer in på sin första idrottslektion på gymnasiet, anfåddare än aldrig förr och hela idrottsoutfitten är på. Hon öppnar väskan och ska ta upp skorna men kollar på klasskamraterna och ser att ingen är ombbytt och det visade sig vara teori, viket Lollo helt hade missat. "Inte ens idrottsläraren var ombytt"



/S


Första måndagen i skolan efter sommarlovet

aej men det känns det verkligen inte som. Det känns som vi har gått i skolan sjukt länge och bara väntar på att sommarlovet -10 ska sätta igång. Sommarlovet -10, kommer man verkligen säga så? Frågar ni mig så låter det helt stört.

Slutade halv 4 idag och det är ju inte så vanligt om man säger så. Men eftersom skolan har ökat ganska mycket i antal elever så blir också våra scheman sämre. Sorgligt nog. När vi gick i ettan började vi halv 9 varje dag och slutade kvart över två förutom fredagar då vi slutade 11. Och nu kommer man på hur mycket man egentligen saknar det. Jävla ettor.

Som vanligt så sov jag efter skolan. Ett tecken på svininfluensan är trötthet, men jag vet inte.
Sen kom fille till mig, och när jag började rabbla upp alla tecken på svininfluensan kom han på att alla stämde in på honom förutom "diarée och kräkningar". Fast om det är sant vet vi ju faktiskt inte, jag skulle inte sagt det iaf. Fast nu tror jag ju inte att Fille ljuger för mig. Haha, jag har verkligen hakat upp mig på det där med svininfluensan asså.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, SOOOOVA <3<3 (aej sluta nu, jag har fan svinis)


ZZzzzzz (och hur normalt är det att typ hålla fast i näsan när man sover, plus att jag sover på en random gräsmatta)

/S


Hej hej

Jahopp, databas lektionen förstod jag inte mycket av sen iallafall... det ända som gick in var att data inte var samma sak som information..? Men det  var tydligen det den här första lektionen skulle gå ut på, så fortsätter det såhär enkelt så kommer jag klara databashanteringen galant :L




Paulina och jag gick och åt på Steves efter skolan....


med alex och malin. Snygg min du fick till där pau ;)


Efter det blev det jobbet. Städar på en reklambyrå vilken faktiskt är min pappas!

Morgondagen ser jag fram emot, för det första kommer jag vakna upp och se min syster i byxor upp över naveln, en riktigt ful hjälm och knä- och armbågsskydd (Y) så himla snygg hon kommer bli. Nollning på G på TBS vill säga. Sen för det andra så har jag endast en lektion imorgon och för det tredje så ska jag & Sara ta vårat första träningspass på Fitness! Men det finns en sak som drar ner på allt det roliga och det är.... röntgen imorgon. YES

Nej nu ni, nu måste jag duscha och plocka fram träningsväskan!

ciao
/ j

Infokompgymnasiet

Hej hej hej, sitter i skolan och väntar på databas-lektionen.. vad nu den handlar om? Ae ingen aning. Efter det har vi håltimma så då har jag & Sara bokat in medlemsskapsrådgivning på Fitness vilket faktiskt betyder att jag och sara kommer börja träna nu inom en snar framtid.

'
Resultatet om ungefär 3 veckor!

/ j


Bilder från igår

jag bara slänger upp några lite snabbt för jag vill inget annat än att bara sova just nu


haha förbereder för irrlänsk




älskar bilden på linda, snurrigt?



:
haha verkligen tandställningsminen på mig och linda (den när man verkligen försöker knipa igen)


tjusigt

det får duga för jag orkar inte mer


"Girl you know A A A "
"Har du ont någonstans eller?"



Och denhär bara för att den är bra!



/S

Lovestory

Krogen igår med tjejjerna. Först var det pristutdelning på Pitchers (stavas?) Jag kom 9:a av 40 stycken för övrigt... inte så jätte bra men jag är nöjd ändå. Efter det drog vi till 55:an, när vi väl sitter där och har beställt dryck och fixat bord så ringer Calle och säger att vi kan komma hem till Johan på lite förkrök. Så upp och iväg till Platensgatan där han bor. Hemma hos honom var det kul, förutom att jag drog på mig en väldigt irriterande hicka som jag inte blev av med!! haha.
Sen blev det iallafall krogen efter det och natten slutade sedervanligen på kebabbaren.
Mycket trevlig kväll måste jag säga! Träffade såklart sara på stan också :D

Bilder har sofie på sin kamera så jag väntar med att lägga upp bilder förns jag har alla!

 / j


090822

Nu sitter jag hemma hos min älskade unge och egentligen är vi ganska stressade (ovanligt?)
Vi ska på fest på något ställe som jag verkligen inte förstod var det låg, och hur vi kommer därifrån är en fråga som än inte är besvarad. 

Så Johanna du skulle ut på krogen ikväll? Då hoppas jag att du hinner träffa mig i stan :)

hittade en gammal bild på mig på lindas dator, haha så jävla ful

ännu en gammal bild, varför sa ingen åt mig att det såg förjävligt ut med färgat underhår?

snygga! hejdå


/S

Ingen sömn, ingen ro...

Igår förklarade Sara kvällen ganska bra faktiskt. BLÖT! Men några minnes-celler regnade nog bort för hon missade dock att säga att vi var och tittade på Adam Tensta med flera på Keep it loud.

Som sagt, jag åkte hem igårnatt och det första jag gjorde när jag kom hem var faktiskt att duscha. Av någon konstig anledning kändes det som att den vattniga miljön inte alls var så främmande just då.

Såklart skulle jag ju upp tidigt dagen efter för en golftävling så det blev upp klockan 7 på morgonen lite skönt sådär... och nu är den dagen avklarad. (Gissa om jag är trött?!) Gick faktiskt ganska bra på tävlingen men resultatet får vi reda på ikväll för det blir buffé och prisutdelning på Pichers ikväll. Efter det blir det antingen hem till Nathalie eller så har jag hört fåglar kvittra om att det kanske blir hos Hildebrant (stavas?) och efter det blir det utgång. Frågan är då om jag ska ta en power-nap nu i en timma eller om jag orka den här natten också när jag bara sov 4 timmar inatt... och det lär ju inte bli mycket sömn inatt heller för den delen. Aja, vi får se hur det blir med den saken. För ni bryr er väl ändå inte om hur många timmar jag sover?! juste.











När jag kom hem så droppade det om mig bokstavligen talat. Det fanns inte en millimeter på min kropp som var torr. Om man kollar på linnet/klänningen t.ex så är den helt genomskinlig på grunt av regnet..

Men nu måste jag fixa mig iordning inför kvällen!!

/ j


Blööt

Aa det var nog det bästa ordet att förklara kvällen på, för jag tror nästan inte att den var något annat.

Kvällen började hos mig med lite tjejer men vi åkte ganska snabbt vidare till stan. Det var tänkt att vi bara skulle lämna en sak (hemligt?) till lollo och sen dra vidare, men vi blev kvar där under ett tak tillsammans med InfoKomps faddrar och nollor. Jag kan väl säga att vi inte hade något annat val eftersom hilmlen hade verkligen öppnat sig. Men efter ett tag minskades stället på folk och vi bestämmde oss för att också gå vidare. När vi väl var inne i stan kunde jag inte finna något ställe på mig själv som var torrt. Eftersom jag använt skinnjackan som paraply och sen satt på mig den, satt den slickat, jeansen satt slickat och håret var helt slickat.

Efter ett tag så drog Johanna hem. Jag träffade Linda. Försvann från Linda. Träffade upp Lollo, Lovisa och Ante mfl.
Sen bestämde vi, jag och lollo oss för att åka hem.

Alla kläder åkte av direkt så tog vi varsitt täcke och la oss i soffan. Varför soffan? aa det är frågan.

Jag hoppas (för nollornas skull) att nästa vecka blir en aning torrare!


däckad?


/S

Nu...

ska jag bara fixa det sista, det vill säga damsuga hela huset och sätta in allt i diskmaskinen, sen bär det iväg mot den här ungen!



/ j

n0lla

Min syster kom precis hem och ser ut såhär

 

Jag tycker att faddrarna på InfoKomp gör ett bra jobb ;)

/S


Landet

Stora delar av sommarlovet spenderade jag på landet. Jag funderade nästan på att bosätta mig där föralltid, för vi hade det så sjukt roligt!








se så glada vi är


Loftahammar




Så fuula, så sköna!
























min aborre :)



/S

Godmorgon

Eller ska jag säga godeftermiddag?

Vaknade iallafall nyss. Ska alldeles strax äta frukost sen måste jag gå ut med lilla Lipton. Men det är bra att han tvingar ut mig att gå ut och gå lite, det behöver alla.

Tittade nyss när bussen gick in till stan fårn min lilla håla till by jag bor i och den går antingen 13.45 eller 14.45, får se vilken jag hinner med.. vilka jävla busstider jag har! På helger går dom bara 2 ggr per dag. YES

Ikväll ska vi vara lite tjejer hemma hos sara, sen är det nollning som står på schemat! Nej men nu måste jag äte frukost och börja fixa lite, fick ju en fin liten lapp på bordet när jag vaknade där det stog "plocka ur och in i diskmaskinen, damsuga och gå ut med Lipton!" tror direkt att det var från pappa men sen ser jag att det står "/ Elina" min syster? Vet inte om jag ska ta lappen på allvar... det lär vi få se.



Syster


/ j



?

Okej bara för att jag är ledig så behöver jag faktiskt inte sitta uppe hela natten. Min kropp behöver vila, från allt egentligen. Finns många olika anledningar till att jag är trött just nu faktiskt. Men varför kan jag inte sova? Ja fundera på det ni...

/ j

Känn er nollade

Ja Sara skrev ju förut hur skoldagen såg ut så det är ju inget jag behöver tillägga där. Men däremot så har jag bilder från när vi nollade nollorna efter lunch idag.



















































Efter nollningen gick jag och min syster till bussen för att åka hem och eftersom att det var så fint väder så slängde vi på oss bikini direkt och sola. Självklart somnade jag, vaknade av att mamma ringde och sa hejdå. Hon satt och väntade på planet för hon ska till Grekland med en vän idag. Fick sms av henne nyss faktiskt att hon var framme!

Klockan 18.00 ungefär fick jag och Elina för oss att åka och bada, och så blev det. På med kläder, packa fika och allt nödvändigt och på moppen (H) för att åka iväg till Gårasjön. På vägen fick vi sällskap av Johanna G som följde med och bada.



Det var allt för idag. Och imorgon är jag och Sara lediga, det ni!

/ j


Lite smått och gott från sommarlovet

Tittade nyss igenom min mobil och hittade lite bilder som väcker väldigt roliga minnen från sommarlovet!

Tänkte dela med mig av några, dom kommer inte ha något sammanhang över huvud taget men det är bara att titta.


Sanna på en bar i Leksand!


Mycket snygg bild på mig en tidig morgon med flätor i hela håret. Tänkte få det lite lockigt men misslyckades TOTALT. Det blev helt rakt. Fattade ingenting.


Ja ni ser ju själva..


Sanna och jag innan platå om jag inte minns helt fel. Fick vi med cidern?!


Hej grabbar..




Oj här blev det lite snett, skyll inte på mig om du får nackspärr.


Japp, moppetjejen fick soppatorsk. Vi fick leda moppen från malmslätt til ryd... (y)


Sara gav upp.....






Det är inte så illa som det ser ut. Tro mig.


Poolparty


Cyklade från Nykil in till stan. 55 min! YES


Linda med vattenpipa i högsta hugg. Fick vi med cidern?!



Nej men ni nu orkar jag inte mer, men här har vi lite bilder iaf. Har massa mer bilder från Alanya och andra roliga utflykter men dom finns inte på den här datorn tyvärr. Får bli en annan dag om jag orkar helt enkelt.

/ j

Try to beat this

Nu när vi ska återgå till de vanliga rutinerna så kanske vi skulle bli lite bättre på att blogga också. Om ni vill såklart?!

Idag hade vi 2h lektion med projekt och företagande och det verkar riktigt kul, det här blir ingen match för johanna och mig eftersom vi är bäst på att komma på idéer. Det var också den enda lektionen vi hade idag sen kollade vi lite på nollningen. Sen sov jag en låååååååång stund. Även fast jag lyckas somna skapligt på nätterna och sover så länge jag behöver, så blir jag ändå sjukt jävla trött när jag kommer hem, är det normalt eller?

Ajuste, vi fixade lite med designen också. Att båda räcker ut tungan är bara för att visa att vi har en fjortisblogg.... not.. det bara blev så säger vi

Och imorgon är vi lediga så jag får väl se om jag hänkar till landet eller om jag är hemma. Just nu överväger faktiskt landet lite men vi får väl se


Då hade vi just fått sommarlov, vilken känsla det var!


/S

underbara sommar


Allt känns faktiskt ganska värdelöst just nu. Vädret är skit (regnet slår hårt mot fönstret och åskan överröstar min musik), johanna och carro har tagit bussen tillbaka till uppsala, skolan börjar på tisdag och jag mår så himla dåligt.

Vi alla vet ju att skolan sätter igång nästa vecka och varje år har man nästan varit lite upprymd för att träffa alla igen. Iår är jag inte det. Jag har haft världens bästa sommar. Jag vill inte komma tillbaka till skolan. Jag är inte redo, inte än i alla fall. Det här lovet har varit så ovanligt kort, swiish så var det slut på det roliga.

Någon dag ska jag lägga in alla (då menar jag alla) bilder ifrån mobilen från i sommar. Då kommer ni nog förstå vilket underbart lov jag har haft, trotts vädret. Det gör faktiskt inget att jag kommer tillbaka till skolan vit som ett A4-papper. Jag har haft världens bästa lov!

/S

Vad händer?

Ligger här i sängen och funderar på varför John Blund har besökt alla i familjen förutom mig? Jag är verkligen hur pigg som helst även fast jag har sprungit på stan, tränat och åter tränat idag. Jag borde vara hur trött som helst? Ja ibland undrar man varför programmet Hjärnkontoret gick ur konkurs. Jag har hur många frågor som helst att ställa. Vissa frågor kan nog inte ens Hjärnokontoret hjälpa mig med...

Kanske ska sätta på en film och försöka somna till den?

Tips på hur man kan försöka bli tröttare?


/ j


Sanningens ord

LAUGHT, LOVE, LIVE!



/ j


Groove slam work it back filter that baby bump that track

Okej eftersom att Saras och jojjos uppdatering är så dålig så får väll jag se till att hålla bloggen uppe!Just nu så fixar dom sig och jag blir bara stressad av att se dom.Mest för att dom är klara och ska iväg på fest nu, och här sitter jag och ska också iväg men har inte ens börjat sätta igång än. ;)



/ Louise

(http://louiiseek.blogg.se/)

'

det är lördag,det är näst sista helgen på sommarlovet. Det finns ingen anledning till varför du inte skulle sätta på den här låten på högsta volym och peppa inför kvällen!

snart är sommaren över .... men inte ännu.Så ikväll tar vi vara på det också!

Jag har visst hittat tillbaka till tangentbordet

Här kommer lite bilder, det är från samma dag som nedanstående inlägg. Vi var först hemma hos Fille med lite trevligt folk sen blev det utgång på det.









Måset bara tillägga att jag kollade på bilderna och var helt säker på att tjejen i vänstra hörnet var Sara, men sen när jag tittar närmare så ser jag att det är Hanna Westman.. det var ju likt? Bryr? .. Aja, ska slänga mig i Saras soffa och titta på en film nu!

/ j

back in the days

Uppdateringen har varit allt annat än bra denna sommar men jag hoppas att det
är förståligt eftersom att det är vårat sista sommarlov. Och jag kan säga att jag har njutit
varje sekund även fast jag tycker att vädret har svikit oss ganska rejält denna sommar.

Jag tror inte att jag varit hemma en hel vecka på hela sommarlovet, iaf inte efter turkiet.
Nej gud vad jag är tråkig och har egentligen ingenting att skriva, hejdå


 

återföreningen efter ca 1,5 månad


Och sen fyllde ju morfar 70 också. Ska jag vara ärlig så känner jag inte ens en tredjedel av min släckt på mammas sida.
Men vi kusiner hade det hel kul :) (Jag har bara 2 kusiner och en var närvarande så med "vi kusiner" menar jag min bror, min syster och min kusin linda, just det, min brors flickvän är också inkluderad)








/S


han vet ju verkligen vad han gör den där chris brown





Låten är ju underbar. Den har gått på repeat kan jag säga, man blir ju helt kär av den.

Jag vet att uppdateringen bör bättras, jag kan inte lova något men det ska försökas. Iaf från min sida, Johanna vetifan vad hon håller på med.

/S

RSS 2.0