Påsk

Kan ju inte svika gamla traditioner så vi letade påskägg iår när kusinerna var samlade!

Långfredagen


Leksand

Landade nyss i stugan i Leksand! Nu blir det välkomstdrink i solen hos Maggan (grannen).

oh sunny day

Idag ska jag sola! Men först den gamla vanliga morgonpromenaden med mor. Sen måste jag packa för imorgon bitti bär det av mot Leksand. Där var tanken att vi ska åka skidor och fira mig lite med släkten på pappas sida men skidor är man ju inte alls sugen på just nu! Det finns nog inte ens snö där uppe så det lär inte bli några skidor ändå! Nej nu måste jag lämna sängen, mor väntar!

Golfläger

Vesterby Golfklubb
Linköpings dam & herrlag och
Landeryds dam & herrlag
Lördag - Måndag
Är riktigt dålig på att ta bilder så har bara tråkiga bilder från banan och så.
Lägret var iallafall riktigt kul!

1991


Hade världeens bästa födelsedag. Började redan fira på torsdag med vännerna och utgång. Vaknade sedan upp på fredagen (som var min födelsedag) brevid älskling och morgonen kunde inte blivit bättre med frukost på sängen och allt. Senare på kvällen blev jag överraskad med restaurang på Sangria med familjen och sanna med familj! Hur trevligt som helst!!



smyger mig in på bloggen för att säga.....

GRATTIS till världens bästa som fyller 20 bast idag. 
Johanna Ekermann är inte längre tonåring. men fan vad kul vi har haft under våran tid som tonåringar.

























aej du är så jävla grym


allas eran sara

Om några timmar

.. kan jag också springa runt på systemet!

Så ikväll ska vi ut! Lockarna är på gång, tar så himla lång tid att fixa så gör det redan nu. Sen kommer förhoppningsvis världens bästa snällaste snyggaste sara och hämtar mig så ska vi fixa mat osv inför kvällen!

Varmare tider

Men det här är ju sjukt. Att jag och syrran kunde sitta ute i bikini imorse och sola är ju bara galet. Både hatar och älskar aprilväder. Igår var det svinkallt och idag kan man ligga ute och sola?

NOOOOOO NOOOO NOOOOOO

SÅKLART så kommer hostan nu när jag ska sova. NICE, så himla bra.
Tack, nej men tack.

Sommarkänslor

Det står lite stilla i bloggen tycker jag...
Här är iaf en bild från i lördags när jag, sara och andreas tog våra första öl ute i solen för i vår på 55ans uteservering. Nu vill jag bara att sommaren ska vara här!
Fick ett samtal från jobbet i leksand förut angående just sommaren. Ångest. Måste bestämma mig väldigt snart om jag ska jobba i Linköping eller i Leksand i sommar..... vet verkligen inte hur jag ska göra. Förra sommaren i Leksand var den bästa sommaren i mitt liv, men ändå så vill man ju ha sommar här hemma med vännerna också och såklart min Anton. Åka iväg i lite mer än två månader från alla igen skulle ju vara skitjobbigt. Men samtidigt vet jag att jag kommer ha så sjukt kul om jag åker dit.
Ae måste bestämma mig snart. Får se hur det blir. Ångest..

om jag..

.. vaknar imorgon och är frisk så kommer jag vara världens lyckligaste människa.
Skulle träffa sanna imorgon när stan öppnar ungefär men känner att jag verkligen behöver all sömn jag kan få. Sen när sara slutar runt klockan 2 ska jag träna med henne, och då måste jag ju vara frisk. Så fan för gud om han nu finns om jag är sjuk imorgon. Blir galen. Jag har varken tid eller lust med att bli sjuk. Så nu blir det att dricka citronvatten och äta apelsiner i mängder, sen får jag väl googla fram några dunderkurer.

F**

Måste åka till Statoil i ryd för att köpa nässpray. Kommer inte överleva natten annars. Åh. Den här dagen som började så bra brevid min pojke och så slutar den såhär. Jag orkar verkligen inte bli sjuk.

Himlen är oskyldigt blå

Snart ska jag se på den här filmen, hoppas den är bra. Blir en riktig "mysdag" idag.
Senare ikväll blir det bastu och cider med mina två små systrar.

hej älsklingar

sara här :D


tänkte att jag lika gärna kunde "gästblogga" som det så fint heter i när jag ändå väntar på sega jojs. sen cruisar vi i caben till stan för en frukost i stan var det tänkt. men det lär väl bli en brunch eller lunch ist men det är nice :D



leker viktig med mobilen och läppstiftet i handen


puss sara

aprilväder?


yellow

Kom precis hem från Feelgood, blev tillslut att köra spinning 30 min och core 30 min. Riktigt slut.
Annars då? Vädret är på topp och alla är glada. Najs.


l.o.v.e


vädret?

Bilder från när jag & Elina var och kolla hur det såg ut i lillsjön som ligger en bit från oss.
Idag då? Hur fint väder som helst, Feelgood får vänta lite!!! Sitter ute i solen och fikar med mamma och mormor&morfar. Hur mysigt som helst!

Necklace

Ur & penn

Linne - Bikbok


Hard work

Snart checkar jag in på feelgood. Känns riktigt skönt att komma igång med träningen. Har två gratisveckor där nu så får vi se om jag kommer börja träna där sen.

Gabela Shoe

Här är ett par superfina skor från Nelly.com. Fick köpa dom av en kompis men de var för små. Storleken är 37 men är mer som en 37 1/2 - 38.
Såhär beskrivs de på nelly.com:
Sko i mockaimitation med hög och bred träliknande klack och platå från NELLY SHOES. Dragkedja på skon samt reglerbar rem runt ankeln. 

Klackhöjd: 13,5 cm. 
Platå: 4 cm. 

Tillverkad av mockaimitation. 
Klack och platå i syntet. 
Yttersula i gummi.
Aldrig använda.
Stl: 37 (men är mer som en 38)


Nu är då frågan. Finns det någon som är intresserad av dessa skor?
Priset på dem är 300:- exclusive frakt.
Maila om du är intresserad: [email protected]

Pink

Hittade en gammal ljusrosa jeansjacka från H&M som inte alls satt så snyggt.
Så varför inte klippa bort armarna och använda som väst?

Minnen

Fortsatte rensningen efter kläderna. Hittade massa bilder, dagböcker och skolgrejer. Hur kul som helst.
Klasslista från 5an. Kan vara bra och ha nu när man kanske ska planera en klassåterträff...? Skulle vara sjukt kul.
MASSA lappar som jag sparat som vi skrev till varann i klassrummet. Fattar inte att jag var så smart att jag spara dom. Det var så himla kul att läsa igenom nu 9-10 år senare.
En gammal dagbok från när jag gick på Nykils skola i 4an och 5an. Läste egenom ungefär halva och jag är så glad över att jag skrev ner så mycket som jag gjorde för det är himla mycket man glömt bort. Kom tillbaka hur mycket minnen som helst! Kanske skulle börja skriva dagbok igen?

Peak Performance

Rensar i massa lådor med kläder. Hitta den här skjortan, alltid kul när man hittar saker man glömt bort. Kan bli rätt snyggt att matcha med ljusa jeansshorts i sommar.

lördag

Vaknade upp hos anton och spenderade hela dagen där. Riktigt bakishäng blev det. Senare på kvällen åkte jag hem och då blev det film och tacos! Kan ha varit den godaste tacosen jag ätit i mitt liv. Sen - somna i soffan.

fredag

Först blev det som sagt en heldag på stan i Norrköping. Hittade absolut ingenting så plånboken led inte den här gången.
NH blev det senare på kvällen. Förfestade med coffe och crew i världens finaste lägenehet vid gränden ungefär. Den vill jag ha. Så är det bara.
Här kommer bilder snodda från "Måndagsklubben Nationernas Hus Linköping" på facebook.

promenad

Nu - promenad i skitvädret med den här lilla skiten. Sen Norrköping en sväng!
Och ikväll blir det faktiskt utgång för min del. Har inte varit ute på huuuuuur länge som helst, eller jo, men då har det bara varit att ta en öl eller två. Så ikväll blir det ALL IN!
/johanna

RSS 2.0