The day after tomorrow

Ännu en road måndag. Vaknade av att Elina kom och la sig i min säng för att hon inte ville vara uppe ensam, så sov jag och syster ett tag sen var det dags för mig att gå upp och fixa iordning mig. Tog bussen in till stan och träffade lea, åt på steves och shoppade. Jag köpte en tröja på BikBok och underkläder på h&m och Lea köpte ett par jätte fina skor på Scorett och också hon köpte underkläder på h&m :) Mycket trevlig dag med min saknade vän Linnea Hidbäck.

/j


Söndag

Har nyss hoppat ur bilen och packat ur alla saker. Jag hatar verkligen att somna och vakna upp i en bil.. tänkte gå och lägga mig direkt men tänkte checka lite här och sen skriva lite om vad som har hänt de senaste dagarna.

I tordags åkte jag ju ner med laget till Växjö och spelade seriespel, gick lite sådär men sjukt värt! :D

 

Sov på hotell till lördag & då kom family och hämtade upp mig. Vi åkte in till Växjö och shoppade och lite så, sen vidare till Hotell Scandic i Göteborg. Milotte och jag fick ett eget rum så vi åkte upp dit & lämna grejjerna sen ner till gymmet som fanns där, kännde att jag måste ta tag i det här och börja träna lite mer nu.



Vaknade upp idag av väckarklockan klockan 8. Fixade iorning oss och sen gick vi ner till frukosten. Är det bara jag som älskar hotell-frukost?

Sen åkte vi till Liseberg!! Måste säga att Spinnrock, Balder, Upp svinget & Flumm ride är mina favoriter :D Min kusin Kenneth, 24 år, kom dit med sin mamma Maria med, mycket trevligt! Träffade också en mycket saknad Frida som var uppe i Göteborg och tävlade friidrott. Ae, allt jag har att säga för den här dagen är JAG ÄLSKAR LISEBERG!



/j

hejdå!

nu har jag varit och handlat godis och varit på mammas jobb och sagt hejdå till henne, kommer ju inte träffa dom på nästan två veckor nu! men snart kommer frida med familj hit och hämtar upp mig, sen är vi påväg till arlanda!! men jag hoppas att ni kommer ha det bra här hemma och att det ösregnar på er! ;) hejdå sverige!            /S

packapackapacka!

Egentligen orkar jag inte skriva (taskig jag är) men eftersom jag åker utomlands imorgon så känner
jag mig lite halv tvingad.. Idag har jag varit på stan med frida, och vi glömde bort tiden lite så när kl
var fyra hade vi inte hunnit köpa våra tröjor så vi fick åka till ikano och inhandla dom plus ett x antal
tidningar, närmare bestämmt 6 st.. haha.. Sen åkte jag hem och var helt inställd på att jag skulle gå
på bio med issa, jag var sjukt taggad! Aldrig varit så pepp på att gå på bio.. Men såklart så tvingar
mamma mig att vara hemma :( bara för att jag måste umgås med familjen, kommer ju inte träffa
dom på ca två veckor nu, eftersom att dom åker till turkiet den fjärde. Så nu har jag bara varit med
familjen, ätit jordgubbar och sett på film, thihi :D Nu blir det forstätta packa igen, har ett antal saker
som jag måste packa ner.. Och bara för tio minuter sedan påminde mamma mig om att ha med mig passet...
men PUSS på er och ha det bra! kanske hinner skriva något litet imorgon eftersom att vi åker vid halv 12.

/S


i don't care about you, it's friday!

iof så är det inte fredag längre men eftersom att jag kommer sammanfatta lite om torsdagen och fredagen så får det bli så... torsdagen började med att jag cyklade iväg mot ica för att möta iss med fetaste packningen, haha ni skulle sett mig när jag kom där cyklandes! sen när jag börjar närma mig ser jag iss men hon ser inte mig, så jag skrämmer livet ur henne och hon får förstårs panik och skriker det högsta hon kunde, hah... sen skulle vi cykla iväg och iss och jag fick turen att cykla med den söliga gruppen, det gick ju inte fort direkt! iaf, senare på kvällen blev det lägerbål och iss och jag var dom enda som kunde dom fulständiga sångerna :L haha det roligaste den kvällen var ju ”-vad betyder det här då? (sweet dreams) –svettiga drömmar?” iss och jag garvade ju iaf och JA våra barn är sötast! Men senare på kvällen blev det ju lite svårt att sova, vet inte riktigt vad alla höll på med, speciellt inte j, men vi somnade sen iaf.. sen idag så skulle vi hjälpa till med frukosten, men försover oss självklart, och det kom ju även med på klaglistan senare på dagen! Men det är klart, något måste man ju ha att klaga på? Det har vi lärt oss att leva med efter dessa två veckor! Men gud vad man kommer sakna det, fick nästan en tår i ögat när man skulle säga hejdå till alla barnen..

 


Efter hela kalaset åkte jag och mamma iväg och skulle köpa massor saker som var tvunget att inhandlas, men så är det ju när man ska utomlands ni vet. Så det blev lite saker från ikano men också från ÖB där vi fick ett meterlångt kvitto. Efter allt detta kom äntligen linda till mig, och vi skrattade och hade roligt som vi alltid har :D kommer sakna den tjejen! Måste också säga att jag har också börjat packa nu, kanske inte lika duktig som frida, men jag har iaf börjat och jag längtar så sjukt mycket, ingen kan nog vara mer taggad än vad jag och frida är just nu! Men nu måste jag sova, är hur trött som helst pga att vi gick upp kvart i åtta idag + att jag har ont i ryggen eftersom att man har fått gå runt och bära på massor ungar i ca två veckors tid, men det var det värt det! GOODNIGHT!

 


 

/ S

Onsdag

Idag blir det en sån där rörig variant igen, jag skriver med vanlig text & sara med kursiv.
Dagen började med att ligga ute på terassen och sola med syrrorna, himla fint väder var det. Sen tog jag & Milotte bussen till stan och gick omkring och kolla lite.
På morgonen var det fint väder ja johanna, men vad hände sen? Vi åkte iaf och badade idag med småttingarna, och när jag vaknade så tänkte jag bara "yes idag kan jag steka så jag är lite brun till vi åker iväg iaf" men blev det något stek? nae, för precis när vi hade landat i glyttinge (jag vet, mysigaste badstället..not) så kom ju dom där molnen, som man bara har lust att damsuga upp.. men vi hade kul ändå, spelade kubb, lekte underhökens vingar kom, spela brändboll och hade sådär kul som vi brukar ha :) En sak som jag måste berätta var att jag luktade bebis när vi var på badet enligt isss, ja lång historia det där..

(här är våra snygga hjälmar som vi
får cykla omkring med, vacker syn det där!)

Ungefär klockan halv 5 möter jag upp Sara, för att tillbringa våran sista dag tillsammans innan vi skiljs åt i två veckor. Kommer sakna henne gryymt mycket!! När vi kom hem till henne så fixade vi lite sen tog vi väskan med godis, läsk, chilinötter & annat + pipan & satte oss på berget & chilla,super mysigt!
Johanna och jag bestämde oss altså att mötas i stan halv 5.. och jag slutade jobbet vid halv 4, cyklade hem som en galning. duschade håret (var verkligen tvungen, skulle klippa mig och det luktade usch) sen var jag tvungen att ta bussen som gick vid fyra.. men genom att springa till bussen så hann jag :) och när jag kommer fram till busshållsplatsen möter jag cornelia, kul att prata med den tjejen lite =) och så klart när jag sitter där börjar ju mitt finger blöda som jaa, jag vet inte vad, inte kul :( sen när vi kommer fram till kungsgatan där jag ska gå av så glömmer jag ju att trycka, typiskt mig, så jag fick gå upp till kungsgatan där min frissör ligger. men det var värt det för håret vart super bra, lite kortare och mycket tunnare, och jag trivs som fisken i vattnet med frisyren!! sen satte vi oss på berget som sagt och det var super mys, och så kom jag också på hur mycket jag kommer sakna johanna :(

Och imr drar jag på seriespel med laget och sen Liseberg på Söndag så jag kommer inte hem förns på Måndag.
Och jag drar till ledberg och sover över där med sommarjobbet, haha får se hur den lilla trippen blir, jag gissar på riktigt lyckat, vad tror ni?


lite bilder från våran myskväll :)


/j&s

Tisdag

Sitter och funderar på vad som är bäst. Såhär ligger det till.. jag ska köpa en ny mobil & så ska jag köpa en ny iPod. Men då kanske man lika gärna kan köpa en iPhone, eller? ae jag kan verkligen inte bestämma mig.... 
Funderar också på att sova snart.. 

pussssss


S H O W   M E   S O M E   L O V E  
/j


Måndag

Tänkte bara påpeka en sak i det Sara skrev alldeles nyss, det där med åskan. Alla jag har pratat med har legat sömnlösa inatt, till och med hela min familj. Men jag, jag märkte ingenting? Har verkligen ingen förklaring till det men det kanske beror på att jag inte ville lämna min underbara dröm ;) .. helt sjukt.

Ae nu måste jag sova känner jag, inte för att jag vet hur det ska gå till för att jag är inte ens trött. Kan bero på att jag gick upp klockan 2 idag... anyway.. goooooodnight people!

/j



måndag igen

nu är vi inne i den andra veckan på sommarlovet.. någon mer som tycker att det har gått fort? den andra veckan på sommarlovet betyder också att det är anda sommarjobbsveckan.. och idag var det en ny grupp som gällde, tycker redan om den :) även om det var lite fajt idag, allla barnen börjar bli mer och mer katiga och dom vuxna var lite halvt tjurga idag, men vi klarar oss ändå, jag och issa garvade igenom dagen iaf, vi gjorde muffins utan mjölk och ägg, dom var faktist as goda men man vart supertorr i munnen.. ae, dagarna går sjukt fort och det är mer än värt sommarjobb!, kommer sakna det sen..

ingen kan väl ha missat åskan inatt? jag kan erkänna att jag var faktist rädd. kändes som den skulle slå ner i mitt rum eller något. lollo sov här inne så det blev lite tryggare. men jag fick inte mycket sömn pga av åskan, för det första var det sjukt läskigt när man såg blixtarna och för det andra så blev man galen på bullret, men vad säger vi, svensk sommar! så idag när jag kom hem från jobbet somnade jag och sov till kl åtta, först trodde jag att den var åtta på morgonen så jag var beredd att börja göra iordning mig, men förstod ganska fort att det fortfarande var måndag... men en sak, kommer jag kunna sova nu?

/S

Söndag

Idag började jag dagen med att jobba i kiosken med Sanna på Linköpings golfklubb, förstår inte hur kul man kan ha i en liten kiosk ;) Det hela blev ju också lite roligare när Millan kom på besök! okej, nu fungerar inte min enterknapp men jag fyller på lite så att ni vet vad jag med gjorde, även om vi var med varandra i stort sätt hela dagen, så fyller jag på lite som johanna har missat också, så min text får vara kursiv, ni kanske har förståt att det är sara som skriver? om någon vill veta hur min morgon var så var den inte alls rolig, vi hade som plan att åka ut och övningsköra med mig eftersom att vi inte har varit så duktiga på det. så den här dagen skulle ju blivit en perfekt dag för det? men klart så vaknar man och mår jätte dåligt så mamma tog fram massor av medicinska saker till mig och det blev faktist bättre (och nu har det ju kommit tillbaka igen, SÅKLART!, men det kanske inte är så konstigt med tanke på det vi har ätit hah ;p)

Efter jobbet tog jag bussen hem till soulmate Sara Embe Kåberg och nästan direkt tog hon, jag & hennes bror bilen till pizzerian Ekkällaren, mycket mysigt ställe. Sen påväg hem så hämtade vi upp Madde och åkte vidare hem till Sara. jag blev förstårs jätte lycklig när johanna kom och räddade min dag, och jag blev ännu gladare när marcus ville äta pizza, det var typ som om han förstod vad jag tänkte. och vi åt ju på ekkällaren som ni kanske har fattat, riktigt värt, pizzan var hur god som helst!

Väl hemma blev det milkshake & kortspelande. Sara & jag kom också på en ny variant av milkshake med After Eight i, kan verkligen rekomenderas :D! Sen tror jag nog bestämmt att det gick sämst för mig och Marcus på kortspelandet :p jag fattade ingenting och Marcus var bara sämst helt enkelt ;) nejdå, men vad säger man "otur i spel, tur i kärlek" .. men det där stämmer inte in på mig ändå. gud asså, johanna och jag är verkligen beroende av milkshake, säg någon gång vi har vart och inte gjort milkshake? iaf hur gott som helst, så får vi ju inte glömma de goda jordgubbarna och glassen heller.. och ni kanske vill veta vem som vann i kortspelet med? jo det var ju såklart jag ;) "tur i spel, otur i kärlek" så sant! sedan byggde vi korthus som ni kanske ser på bilden, visst, till en början gick det ju bra men sen fick vi spassmer.. värd dag till tusen, alltid lika värt tillsammans men antine johanna ekermann (som det var ett väldigt tjat om idag från marcus sida) ajuste, johanna har ju också fått ett nytt smeknamn, milton, fiffit marcus.



/j&s kanske blev lite rörigt att läsa? eller?

Lördag

Vaknade runt klockan 11 imorse, är fortfarande trött... just därför har jag inte så mycket att skriva mer än kvällen igår var VÄRD!

/j



saturdaaaay

vaknade kl 11 idag så lite sovmorgon fick man ju iaf.. frukosten serverades på altanen,
men fy vad det blåser. sen kom mamma med idén att vi skulle färga hennes hår så jag
fick leka frisör :) det vart ju ett bra resultat också, mamma vart så nöjd så.

sen idag har jag också druckit coca cola som jag inte har druckit på nästan en månad :o
duktigt av mig tycker jag :)


och nu väntar det jordgubbar i köket, so long!           /S


Torsdag

Ännu en torsdag av alla torsdagar jag har kämpat mig igenom i mitt liv. Men inte vilken torsdag som helst.


Vaknade fruktansvärt tidigt imorse eftersom att snäll som jag är så offrar jag min första sovmorgon som var grymt efterlängtad till min lillasyster Elina som skulle spela golftävling idag. Går upp, fixar iordning mig och går till bussen som som vanligt inte passar den tiden man egentligen vill iväg, men vad ska man göra när man bor på landet.

Väl framme på Golfklubben så hjälper jag Elina att komma igång med träningen och sedan anmäla sig hos Bill, för hon är lite blyg den där tjejen ska ni veta. Jag fick även hjälpa Emma, Sara, Ellen, Olivia och William att komma igång och hitta rätt starttider. Det var några av dem som jag har tränat under den här veckan.

Efter 9 hål då Elina har spelat klart tävlingen möter jag henne vid sista hålet, hon såg mycket nöjd ut men vägrade säg hur det gick. Senare på prisutdelningen förstod jag varför hon var så nöjd, hon vann!

Jätteduktigt Elina!


När Elina hyllats på klubben så tar hon och jag bussen in till stan för att köpa Blond Spray till mig. Jag vill nämligen få bort en mycket irriterande utväxt. När vi kom hem började vi gång med att färga/spraya håret direkt och jag kan säga att den verkligen var jätte bra.

Sprayen har dock en tendens att slita ganska mycket på håret. Men jag rekommenderar Schwarzkopf POLY Blonde Spray ändå för den gav ett bra resultat. Jag kommer dock själv inte att använda mig mer av den eftersom att mitt hår lutar sig mer åt det ömtåliga hållet.

 



Med tanke på att det bara är Blond Spray så är det ett bra resultat, det ser lite oranget ut men så är det inte irl.

Nu hoppas jag bara på att den kommer bli en lyckad midsommarafton imorgon, och jag har en känsla av att det kommer bli det. Men nu måste jag gå från den här dumburken och hitta på något.


/j


äääntligen ledigt


nu har jag avslutat sista dagen för den här veckan på sommarjobbet.. och det blev verkligen
roligare än jag trodde & jag bara älskar sällskapet, alla söta ungar, alla ledare och självklart
alla trevliga vuxna! har fått många skrattanfall denna vecka + att man känner sig så omtyckt
av dom små. så har man ju fått smeknamn också, såsom mamma&stora syster. åh, jag
verkligen älskade min grupp och jag kommer sakna dom otroligt mycket då jag kommer få en
 nu grupp nästa vecka, men ni måste ju hålla med mig, ganska värt att få pengar för att leka?
och i helgen vet jag inte om jag har några särskilga plans men det är ju alltid sånt som märks,
 jag älskar när man inte har bestämt något och plötsligt så står man där och har hur många
 planer som helst. vi får väl hoppas på att jag får träffa frida&johanna i helgen iaf. och sen
 efter nästa vecka då man har jobbat klart helt så är det bara att slappa och ta dagarna som dom
 kommer, sånt gillar vi!

och imr är det
redan midsommar? jag tror inte att jag hänger med riktigt!

nu blire mys med syrran, väärt!     /S


En dag kvar till sommarlov ...

Inte för att vi förväntar oss så mycket av fredag den 13:e men sjukt skönt att det äntligen är lov! Men när vi satt i matsalen idag med Carro & Perne så kom vi på att det även är ganska sorgligt att vi inte kommer träffa SP1b på ett bra tag. Samtidigt som det kommer vara tråkigt att inte träffas på ett tag så kommer det faktiskt vara ganska skönt för alla att slippa varann en stund, inte bara klassen utan också alla äckliga läxor & prov som efter idag är slut.


Och i och med detta inlägg så har vi också invigit våran nya blogg. Nu är vi också två i mängden, men använder oss utav en gemensam blogg. Så det är bara läsa och njuta! ;)

/ s&j

RSS 2.0