www.packlista.com

Hittade en lite rolig sida. Ganska bra faktiskt, fick några till punkter på min lista som jag glömt. Tack till:
http://www.packlista.com/

stress

Ibland lyckas man. Det har jag gjort nu. Situationen att skjuta upp saker till sista sekund känner nog många igen sig i. På onsdag åker jag till stockholm och sen visare till Phuket i Thailand. Ska bli aweeeesome. MEN, har jag packat? Eh, nej. "Men vadå du åker ju inte förns om 1 och en halv dag typ, då hinner du väl?" Tänker säkert ni. Ja det klart att jag måste hinna, finns inget annat men det kommer bli svårt. För hela den här dagen kommer gå åt åt jobb. Kommer hem kanske runt 10 och då ska jag hinna träffa Ante. Sen har jag iof hela dagen på mig imorgon men att vara tjej och endast packa på några timmar funkar inte förstår ni. Iallafall inte för mig. Kanske måste tvätta några kläder, köpa nått? Ja ni vet. Kul att läsa om min packning va? Aja, sen när jag kommer hem därifrån så ska jag packa om och åka uppåt i landet till vårt kära Sälen. Och då blir det också super-fast-packning. Får googla på "packa snabbt och bra".
/johanna

Oktober, 25

Varför tvingar man alltid sig själv till att vara vaken dom där sista minuterna, som blir till halvtimmar, som blir till timmar och sen när klockan ringer dagen efter är man helt död. Efter två beska koppar med kaffe är jag inte piggare.

Idag blir det sen lunch med Johanna, efter det ska jag hem och sova till 22.15, då ska jag på date. Skype-date.


/sara


Glöm dom som vill sänka dig

allt har varit så upp och ner på senaste tiden. jag har tankar i massor som jag liksom inte kan sätta ord på. men en sak är säker, känslan som jag har säger "det här känns inte bra". ska från och med nu inte ödsla tid på människor som tar energi, får mig att må dåligt och inte kan acceptera att dem har gjort fel. ska istället umgås med dom som förstår mig, de som jag kan ha delade meningar med utan att det uppstår en konflikt och dom som får mig att må så jävla bra!!


tack och hej





/sara






saras 20 års fest

Taaaack för igår, 20 års fest hemma hos Kåbergs!
Du är grym.

Kolmården Tropicarium

Har varit med hela familjen på Tropicariet i Kolmården idag. Var där mycket när vi var små så tänkte köra en liten favorit i repris.
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image descriptionimage description
image description
image description
image description
image description
blundar lite snyggt
image description
image description
/johanna

woho

där niiiiii


åååååååååååååh

en helvetes morgon och en helvetes dag på jobbet, har så himla ont i ryggen. kan det bli bättre? nej det tro fan...... skönt iaf att det är idol ikväll, nått positivt med dagen.
/johanna

wooopwooop

Wei älskar när airshoppen kommer. Nu när det är höst här hemma och jag fryser ihjäl så fort jag går utanför dörren så kan inte fatta att jag snart kommer sola och bada! Så najs!


/Johanna


jaaaaag viiiiiill

bli blooooooond igen!


you

Everyone says love hurts, but that´t not true. Loneliness, rejection and losing someone hurt. Everyone confuse these things with love, but in reality LOVE is the only thing in this world that covers up the pain and makes us feel wonderful again.



everything's a mess

När man inte ens känner sig hemma i sitt eget hem. Hos sin egna familj.


/s


Måndag.....

Efter mitt lilla utbrott i torsdags så känns det nästan pinsamt att vara tillbaka på jobbet. Gick därifrån med gulliga vänner men sprutande tårar. Äe fyfan. Men efter den nästan värsta dagen i mitt liv blev det bästa helgen i mitt liv. Finbesök från Stockholm och Linda, Lollo och Lovisa som fixade bästa födelsedagen trotts alla dessa omständigheter.

/depp-sara


mills

älskar millans och mina sms, blir alltid långa rebusar tillslut!


GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN!!

Vi har kännt varann i snart 4 år. (Känns som 100 år) Och här är lite av allt vi har hunnit med tillsammans.
GYMNASIET (hade aldrig klarat av gymnasiet utan dig!)
café1
LEKSAND
LAS PALMAS
BALEN
STUDENTEN
TURKIET
ALLA TRIPPAR INOM SVERIGE( s&j som sj alltid på resande fot)
KRYSSNINGAR
SÄLEN
Det är bara galet.
<3

ska man ut ikväll eller inte, det är frågan

/johanna

THAILAND

BOKAT!!! ÅKER OM EXAKT 3 VECKOR, SÅ NAJS!!

Här kommer lite bilder från när jag var där i oktober förra året.

blogkeen

ett tips till alla som har en iphone (smartphone?) och gillar att läsa bloggar dvs till er som är en stalker som jag. blogkeen, bästa tidsfördrivet. Så skapa en sån och lägg till dina favoritbloggar + våran. Hihi

/sara




Oktober, 13

Idag har jag mycket saker att fixa. Efter att jag har slutat måste jag först banken och fixa ny internetkod (vuxen) sen Apoteket för att hämta ut ett recept (ännu mer vuxen) som endast finns på ett apotek i hela Linköping. Har gått runt till varje apotek i hela stan/ute på slätterna och det är ju endel. Sen mitt i allt har jag bokat in en coreball-pass (vuxen och duktig) och sen måste jag på jakt efter något att ha på mig (modebloggare)

vilket tråkigt inlägg. alla ba, bryr?

/sara

OCH JAG ÄR BARA LEDIG IMORGON!! hur skönt


röd vit blå

De här bilderna är tillägnade Victor.
Snygg tröja va?! ;)
/johanna

Solen skiner....

.... och det är onsdag. VAD ska man hitta på idag? Tänkte åka in och jobba (är så himla bra när man kan välja tiderna lite själv, men jag lyckas alltid skjuta upp allt till sista sekund så det kanske inte passar mig så bra ändå att jobba såhär). Har massa grejer som ska vara klara i slutet av veckan nu. Äh men det klarar jag!!
Så, åter till frågan, vad händer idag?? Vaknade nyss, klocka är 12. Millan är ledig idag så hon är hemma. Blir nog en promenad med henne och Lippe till att börja med. Senare i eftermiddag blir det iallafall PW med Sara runt stångån i det fina höstvädret.
/ johanna

Oktober, 12

ni ska ba veta hur trött jag är idag. mina ögonlock dras ner likt en rullgardin och jag försöker kämpa emot. Det har uppstått ett bråk mellan oss. och jag tänker ta till med hårdhandskarna. har hällt upp en kopp kaffe men får gåshud av att bara titta på den.
ska jag klara av detta monsterpass på 13h så måste jag göra något.

Åh vad östgötatrafikens bussar passar in på hösten. Vacker så jävla vacker

/sara


Moa är grym


vant mig?

Undra hur lång tid det tar tills jag vänjer mig vid mitt brunetta jag. Blir lika chockad varje gång jag ser mig i spegeln.
/johanna

spread a little love


Döda tid

Sitter på jobbet och har absolut ingenting att göra. Tänkte döda lite tid här dårå. Efter jobbet har jag en date. Med ingen mindre än Jojsan. Vi ska strosa på stan och ta en fika. Blir en kaffe då :)........not. Fyfasen, min "börja-dricka-kaffe-period" går inte så bra. Efter koppen jag drack idag drack jag tre glas vatten. För att få bort äckel-smaken.


/sara


Vad hände precis?


Livskris

Har nu insett att jag lider av någon form av kris. Fast om jag söker på Google så kommer det inte upp något så jag har själv konstaterat att det är någon form av blandning mellan 20års-krisen och icke-kaffedrickare-krisen. Tanken på kaffe doft får mig att spy men jag ska ha lärt mig innan jag fyller 20. Jag fyller 20 på fredag.

Då kör vi. Kaffe med en liter mjölk


internet

ibland älskar man tekniska grejer - speciellt när dom funkar.
internet funkar inte här hemma idag, laddar upp det här genom mobilen som tar 100 år här ute i skogen. det går med andra ord inte att blogga för mig idag. vi hörs imorgon, PÖSS!
/johanna

Thailand

Kollar resor till Thailand. Innan vintersäsongen börjar i Sälen ska jag åka dit. Måste bara hitta nått billigt flyg och datum som passar alla!!! Ska bli underbart!
/johanna

Uttjatad låt, men hur snygg?

Alexander Ferrer a.k.a Newkid

Promise

Jag skrev ju igår att jag skulle visa något som har förändrat. Yes. Det var det här jag menade! Är inte riktigt blond längre.
/johanna

Plötsligt händer det

Hellooo. Hoppas alla har haft en grym lördag. Många kommer säkert "slå klackarna i taket" ikväll men det ska inte jag! Kvällen ska spenderas (med risk för att låta som en tråkmåns) familjen. Eller vadå tråkmåns? Jag tycker att det är hur mysigt som helst att ha såkallade familjekvällar. Jag och syrran har varit inne och hyrt film och mamma och pappa har varit och köpt mat, chips och andra nödvändigheter.
Blev också en sväng på stan. Som jag skrev innan men det tåls att skrivas igen, det är ju sjukt mysigt nu när det börjar bli kallare och höst. En riktig "varm oboy-sitta och kolla på film-månad". Och det finns bara en person som jag vill göra det med allra helst just nu.



Imorgon kommer ni få se nånting som har förändrat en del.
Säger inget mer än så.
/johanna

Höst. Och det är lördag.

Gillar verkligen hösten när det är såhär fint väder. Det är mysigt. Då gör det ingenting att man får sätta på sig en lite tjockare jacka och halsduk och vantar. Inte när det är sol och fint. Är det en regnig höst kan det lika gärna bli vinter direkt. Fast egentligen vill jag ju ha vinter nu på direkten men, som sagt så är det mysigt med höst ibland. Med betoning på ibland.

/johanna

j.a.e

/johanna

Känner jag lite så

Känner att det kanske är lite mycket snack om vinter från min sida men jag kan inte låta bli. Är så sjukt taggad.
Har varit ute och gått, ätit frukost och nu tog jag en paus vid datorn. Ska snart sätta igång med att städa huset och andra saker som stog på en lista som mamma snällt (eller?) har skrivit till mig. Står bland annnat "städa på altanen", "dammsug hela huset" och aa lite sånt kul.
Har just nu iallafall knepat ihop 3 st "skid-outfits".
Blå jacka - Rosa byxor. Jag har dock aldrig varit ett stort fan av rosa, men just i den här kombinationen är det faktiskt sjukt snyggt.
Lila jacka - Gröna byxor. Vet inte riktigt men den här är nästan min favorit. Lila är grymt snyggt och passar väldigt bra ihop med grönt.
Rosa/röd jacka - Blå byxor. Jackan har blå detaljer i samma färg som byxorna. Den har också lite lila detaljer som jag tycker är snyggt.
Jahopp, där har ni dom. Kanske fick lite insperation? Who knows. Jag är iallafall sugen på att köpa nya skidkläder. Kan bara aldrig bestämma mig för vad jag ska köpa. Aja, huvudsaken är att det är bra grejer och att man inte fryser ihjäl i backen. Sen kan det ju vara kul att känna sig lite snygg i sina skidkläder också. Eller??
(Alla plagg kan ni hitta på junkyard.se)
/ johanna

The sunny side


Z zz ZZzz...

Jag kan inte sova. Är SÅ rastlös. Till och med så rastlös att jag spelar wordfeud. Jag hatar det spelet. Endast för att jag fullständigt SUGER på det. I början trodde jag att jag var grym, tills jag börja förlora alla "matcher". Kul. Nej. Inte alls. Jävla wordfeud. Vad är det för namn ens? "word" okej liksom, ord. Men "feud"? Vad är det?
Okej........... jag slog upp det........... Nu kanske jag framstår mig själv som världens blondin. Hoppas att jag inte var ensam om att inte veta att feud betyder fejd. Eller det fattar man ju nästan när man hör det. Inte jag dock. Var tvungen att slå upp det. Smart tjej. Kan man tro att jag har gått på Interationella engelska skolan i 4 år? Och att jag var grym på engelska? Att jag både tänkte och drömde på engelska? Nej det kan man inte. Okej, bara för att jag har så tråkigt så ska jag skriva ner 5 till saker som man kanske inte vet om mig.
- Jag är en sjukt dålig förlorare. (Borde sluta spela wordfeud. Förlorar som sagt... JÄMT!)
- Jag har aldrig brutit ett enda ben i kroppen. (Får vi se hur det slutar efter en säsong i sälen, kommer väl komma hem som en mumie när jag försökt lära mig hoppa och grejer.)
- Jag har en fläck på ryggen som jag har inte har nån känsel på. (Jättekul att veta???)
- Jag kan spela gitarr. (Men jag kan INTE sjunga. Hör du dör du.)
Hmm.. En femte sak då.
- Jag ska jobba som skidlärare i tandådalen i vinter!!!! (Fast det har jag ju skrivit innan så det vet man ju redan. Fast jag har inte sagt att det är i tandådalen. Så nu vet ni vart ni ska åka skidor i vinter.)
Godnatt / Johanna

winter 2011/2012

Förresten. JAG VILL HA VINTER NU. Kommer tillbringa större delen av min vinter i tandådalen/hudfjället eftersom att jag ska jobba som (förmodligen det bästa jobbet btw eftersom att man får åka skidor som är det roligaste som finns samtidigt som man jobbar med dom underbaraste varelserna på jorden - barn) skidlärare!
Just därför vill jag ha vinter nu. Tack.


/johanna


lite samma

Tycker verkligen att blogg.se är bäst som har gjort en app till mobilen. Kan skriva lite här i bloggen när man inte har något bättre för sig. För mobilen har man ju alltid mer sig. Som nu. Sitter och väntar på vårdcentralen i Malmslätt för att får ta nån spruta för nån allergi som jag kanske har. Mot katter då. Älskar att jag knappt vet varför jag är här.

Hatar köer och väntetider och allt som har med det och göra. Och nu sitter jag dessutom och väntar på något som jag hatar.. sprutor. Visst jag är inte livrädd för dom som vissa andra men det är ju fan inget man direkt längtar efter att få ta.

Kör på en lite samma som sara nedan gjorde. Ett försök till en pose.


Blöö

Skulle posa på jobbet när det precis kom en kund. Så resultatet av bilden blev det här....


Bikbok shoes

Bikbok kommer börja sälja skor. De kommer börja säljas i butik v.44! Grymt!


film?????????????

Nu åker jag in till stan för att möta upp mamma så ska vi fixa lite saker. Efter det ska jag häämta upp Paulina. Blir myskväll hemma hos mig. Tänkte då ladda ner någon bra film. MEN vad ska man ladda ner? Det är jämt så att när man inte har tillgång till datorn så tänker man på massa bra filmer man vill se. Men sen när man väl sätter sig ner för att ladda ner någon så kommer man aldrig på nån bra. FILMTIPS!??



/johanna

Stackars Kenza

Såhär skriver Kenza i ett av sina senaste inlägg. "Önskar att jag kunde hänga ute mer, göra saker och vara social....." efter hon tagit en "liten drink på soap bar"

Tycker verkligen synd om henne.....
Hon som bara är utomlands varje månad, kör "klackarna i taket" varje helg samt spelar just nu en egen tv-serie. Stackars henne som typ aldrig får vara social.

Jag har jätte lätt för att störa mig på folk, allra helst bloggare men henne har jag nog aldrig stört mig på.... tills nu.. Vilket bullshit.


/sara


Alexander Ferrer

Tro det eller ej men låten som jag lyssnar på flera gånger om dan just nu är "jag gråter bah i regnet..aaaaaahhhh". Det trodde man inte när Lollo började lyssna på den när den var ny och jag röt i "stäng av skitlåten". Och när "baby" spelades på radion tryckte jag på off-knappen och när mina kompisar sjöng på den så höll jag för öronen.

Och han är ju faktiskt ganska snygg också den där Newkid. Men där har man ju ingen chans eftersom hans flickvän är ingen mindre än imfancy.


morgonpromenad

Har blivit duktig och går ut och går varje morgon med lilla Lippe. Good for him, good for me.

Men hallå vädret? Är det sommar igen?Jag som vill ha vinter...


mobilblogga?

Nu kanske jag är hur seg som helst men hittade nyss en blogg.se app. Kan alltså blogga direkt från mobilen nu. Great? Kanske blir lite bättre på att uppdatera nu. För det har ju inte varit den bästa uppdateringen på senaste måste man ju erkänna!


Helgen har varit både bra och dålig. I fredags åkte jag ifrån Västerås och Victor vilket inte var allt för kul! I lördags blev det utgång i Norrköping och Linköping med saknade Paulina och Sofie vilket var hur kul som helst!

I måndags tog jag det bara lugnt och iiiidag har jag varit på stan med Sanna, fikat och shoppat present till pappa som fyller år på fredag!

Där har vi lite om vad jag gjort dom senaste dagarna.

Just nu kanske ni vill veta vad jag gör? Aa klart ni vill. Ligger i sängen och spelar det som alla andra också spelar, vilket då förstås är wordfeud. Jag suger på det. Hatar det spelet. Ska lätt ta bort det. Nu.


RSS 2.0