NUU!

Det kändes verkligen idag att sommaren är slut. Nu är det höst. Ohnej.
Snälla kan vi inte bara hoppa hösten så att det kan bli vinter nu. Tack?

.......


home sweet home

Eller? Sitter nu på tåget påväg hem efter en galen kväll i stockholm! Äntligen ska jag få komma hem och packa upp alla grejer och göra mig lite hemmastadd. Har ju som sagt inte varit hemma på mer än 3 månader nu. Eller vadå skönt? Det ska inte alls bli skönt att packa upp allt, bara tråkigt. Och jobbigt. Och så jobb på det hela nästa vecka, ohnej.
Påväg tillbaka till verkligheten igen dåååå, medans sara är påväg bort från den. Hon sitter just nu på ett flyg till Rhodos. Avis? NEJDÅÅ
/ j

några minuter kvar....

...tills vi kliver av i stockholm.
Är riktigt trött på tåg jjust nu. Inte alls långtråkigt, nej nej. Men är faktiskt riktigt imponerad ändå, har åkt en himla massa tåg på sistone och inte en enda försening eller krångel. Bra gjort SJ.

påväg igen

nu sitter jag och milotte på tåget igen! kom hem igår kväll från några härliga dagar i Västerås! Kul att jag inte har varit hemma en enda hel dag på mer än 3 månader..
Tåget idag tar oss till Stockholm där Sebbe, Calle, Fredde, Nicole och Tobbe väntar! Kommer bli grymt.
/j

sju sorger

dags att förklara sig. måste säga fölåt för min otrevliga attityd idag mot alla kunder. Men fyfan vad jag har varit förkyld idag och sen löning på det. desperata jävla människor. 

ojdå, jag skulle ju be om förlåtelse. 

"det var smulit här där vi hade tänkt sitta, kan du vara snäll och torka?"

"oj, jag glömde säga att jag ville ha take-away"

"jag ska bara kolla lite vad jag vill ha.....
(efter 10 min) så, jag tar en.... eller vänta lite..."

"har ni några mer små-skedar?"

"är det bara det här fika-brödet ni har?"

"har ni någon glass här?"

"fast jag vill ha mjölk i kaffet, kan du hälla ut lite"

AAAAAAAH. lägg av!!!!!

tar tillbaka mitt förlåt.

sup nu.

/sara




hemma

Kom hem inatt. Idag har jag och milotte varit på stan, känns sjukt att vara tillbaka på linköpings gamla gator igen. Underbart att sova i sin egna säng och träffa alla men jag kan inte sluta tänka på sommaren, fan va kul vi har haft. Men sommarlandsgäget träffar vi ändå som tur är, saknar dom jättemycket redan så i helgen ska jag, lollo och milotte åka till stockholm och träffa calle, fredrik, tobbe, nicole, sebbe och dessie! Det kommer bli grymt.
Nu ska jag träffa min saknade vän ante! Har inte träffat honom på hur länge som helst. Vi ska inte på Måndagsklubben som alla andra i linköping ska utan vi ska bara sätta oss på någon mysig uteservering någonstans och prata igenom våra sommrar. Han har spenderat sin i Stockholm och jag min i Leksand, båda har garanterat sjukt mycket att berätta!
/j

äntligen

Ah då är man snart klar då. Frågan är hur mycket man ska skriva. Jag skulle hellre välja att läsa en kort och koncis ansökan, än en lång novell. Men jag vet inte, kanske säger så nu bara för att jag inte orkar skriva mer. Just idag var ingen "skrivar" dag för mig. Orden flyter inte på som dom ska. Men ansökan är inne och jag får komplettera om jag vill så kommer jag på nått bra att skriva så är det bara att gå in  och ändra.
Frågan är ju bara nu varför jag skriver det här här!?
Svaret på den frågan blir nog att... aah det är inte så mycket folk i parken idag då så jag har inte så mycket annat att göra.

jobbar lite då

Sitter i entren. Har med mig datorn idag för att jag ska kunna skriva klart min ansökan till sälen. Snart ska sebastian komma ner och kolla vad jag har skrivit så får vi se om jag blir godkänd. Sen är det nästan dags att skicka in, och efter det är det bara att hålla tummarna!!
Det har varit mycket hejdå på senaste här i leksand. Allla åker hem. Det är riktigt tråkigt. Saknar alla så galet mycket redan. Fast några tappra själar har vi kvar här uppe dock ska vi säga farväl till ännu en ikväll, nämligen Tobbe Fager om det säger någon läsare något. En riktigt trevlig prick iallafall. Så ikväll blir det Restaurang Lyktan för lite avskedsmiddag!
Nej nu måste jag ta tag i skrivandet.
/ j

vart jag mig i världen vänder.....

....så skriver ju alla om den jääävla låten!!!!! lägg av

kul att alla börjar lägga upp den i sina loggar och lyssna på den nu när 
man har hållt på att tjata ut den hela sommaren. lägg av. för fa-a-an

visst den är jätte bra och allt. men så sjukt uttjatad.


ville bara få det sagt. 
/bitter-sara



stöckhölm

var så uttråkad att jag fick panik så bokade mig en tågbiljett till stockholm! 
sara embe kåberg skulle för första gången sitta på ett tåg helt ensam mot sveriges största stad.
hade det inte varit för att min mobil var så gått som urladdad (ingen musik) och en unge som skrek och tjöt hela resan så hade det vart ganska skönt att åka tåg själv. små-sneglade i killen brevids teknink-tidning för att få tiden att gå fortare. gick inte så jättebra. men rätt som det var mötte jag upp lovisa utanför nk. 











sen var man hemma med lite större köttsår på hälarna (har haft skoskav sen peace(!) och några tusenlappar mindre på kontot. men det vare väärt.



märks det att det börjar bli höst med tanke på färgvalet på kläderna?

/s

those were the best days of my life

det var länge sen.

vad gör du nu för tiden? varför hör du aldrig av dig?
bor du kvar i samma tvåa? vad jobbar du med?
abaskoja.....

har jag badat nått i sommar? svar: nej
har jag solat nått i sommar? svar: en gång
har jag gjort massor galet? svar: nej
har jag blivit nått brun? svar: absolut nej!
har jag jobbat hela sommaren? svar: ja

jag har svårt att kalla sommaren 2011 för en riktig sommar. 2011 har inte varit en riktig sommar.
men det var 2010.



älskar
s: nämen gud
j: NEE-EE LARS OLOF!!








-
så jävla epic.


/sara

fillebäver, leksand, kisar, sommarland

jag vill inte åka hem

RSS 2.0