hej vänner, och icke vänner

vet ni vad jag gjorde precis? jo jag kastade av mig alla mina kläder. när jag satte mig i bilen var det som att gå in i en vägg. den känslan blandat med en jävligt irriterande blinkande bensinlampa är kanske inte den bästa man känt.

på lördag dansar jag bal. igen. med filip. igen. hoppas det går bra. igen.
kollade på katedrals bal och fick lite smått panik. alla tjejer såg ut som prinsessor och no way(!) att jag kommer va sådär fin. jag kommer snöra på mig samma gamla klänning, kanske lite annorlundare men ändå ganska enkel frisyr och försöka göra ännu bättre ifrån mig än förra året.

morsdag då.
dagen resulterade i att lollo blev vräckt från huset så nu är man ensambarn ett tag framöver. inte bättre omtyckt för det.

det här kommer bli den stressigaste veckan i mitt liv :D:DD::DD:D
jag som ville gå på måndagsklubben ikväll.


varför ser inte min vecka ut såhär för?


eller såhär?

aja..

/sara

måndag 30 maj

Solen skiner, om två timmar ska jag åka till stan för att ta twinrix-sprutan, sen jobba. Innan dess - ut och ta vara på solen!
Bikini - H&M

mors dag

Mamma fick massa fina presenter idag. Kunde nästan tro att hon fyller år. Hon fick bland annat den här klännigen. Grymt fin på henne. Testa den lite, men tycker verkligen inte att jag passar i långklänning så det kommer ni aldrig mer få se mig i.
Klänningen är iallafall från Gina tricot - 299:-

random



fredag

riktig mys-fredag blev det igår! firade kusinerna på eftermiddagen med paket, god mat & tårta såklart! sen blev det filmkväll hemma hos mig med fille & vigge!

nu ska jag gå ut och gå med syrran sen får vi se vart dagen och kvällen tar vägen. ska iallafall träffa min anton så det kan ju inte bli annat än bra!
puss&hej

satan i gatan

jag känner såhär... 
jag är en tönt som inte vågar skriva ut saker om mitt liv men har nu kommit på att jag har ju inte ens något liv?
mina dagar ser i princip ut såhär varje dag. vaknar 6 och somnar 22. och mellan dom timmarna så jobbar jag. på helgerna är jag ledig men det är knappt så att jag är full på helgerna längre. för då är jag på landet eller så dansar jag balträning.

men louise och jag pratade om att det händer så sjuka saker när vi jobbar.
som uteliggaren som kommer varje morgon, när senila gamlingar går in i glasrutor eller när stereon lever sitt eget liv och volymen helt plötsligt höjs upp till högsta och tanterna får tinnitus.
så jag ska väl försöka ta mig tid att iaf försöka skriva nånting, nån dag, nån vecka bara för att.
sen gör ju johanna och jag det här till världens roligaste blogg....... eller.....


wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie


/sara

Things are quite unreal to me now


äntligen fredag

Blev stan ett tag med sofie och så mötte vi upp milotte för lite bosses! Träffade 3 supertrevliga italienare vid domkyrkan! En av dom skickade sina bilder som han tog med oss förut - och här är dom! haha...
Ikväll hoppas vi på en rolig utekväll, tjoho!
Puss och hej

YES

Internet är fixat! Här kommer resten av bilderna från kryssningen.


helgen

Den här helgen kommer jag leva på ett tag fram över. Jag, Sara och Milotte överraskade Lollo med en kryssning. Kvalitetstid med våra kära systrar helt enkelt. Och det blev galet lyckat!! Vill spola tillbaka tiden och sätta helgen på replay. kul var det.
Här kommer lite bilder så ni iallafall kan få en liten bild av hur våran lördag-söndag såg ut.
På tåget till Stockholm.
Nej det tog 10 min för 1 bild att laddas upp för att jag är inne på mobilens internet.. så jag orkar fakstiskt inte lägga upp alla bilder nu, kommer ta evigheter. Lägger in resten av bilerna när vårat internet är fixat!

RSS 2.0