Home sweet home

Kom hem från ett underbart land vid namn Kroatien igårkväll. Var bara där en vecka så skulle kunnat vara där ett tag till men det finns ju vissa personer som jag saknar så fruktansvärt mycket här hemma så det var nästan bara skönt att vara borta en vecka. Vi bodde vid havet i en liten by som hette så mycket som Babin Kuk. Bortsett från det groteska namnet så var det väldigt, väldigt fint där! Badade och solade varje dag. Åkte till olika öar och stekte gjorde vi också, och på kvällarna blev det att gå ut och dansa allihopa, haha det var en riktigt rolig syn kan jag lova ;)

Andra dagen när vi ligger på stranden kommer det fram två killar med mikrofoner till ett äldre par som ligger brevid och frågar;
- "Do you speak english?"
Och de bara svänger på huvudena och trycker ner dom i solstolen igen och låsades att de inte fatta ett ord. Medans jag ligger där och har hört dem tala engelska till varann ett antal gånger. Men sen gick killarna vidare och går fram till oss? Dom frågar om vi pratade engelska och jag svarade med ett "JA!" först dum som jag är men rättade mig snabbt med ett "Yes" och killen bara skrattade. Sen tar han fram 3 kuvert och sa
- "Pick one"
Så jag tog en, sen sa han att jag inte fick kolla på det, sen gjorde han samma sak till Milotte och sen samma sak till Roy. Efter att alla hade tagit så sa han att han var från en Radiostation och att vi var med, och det vi höll i handen var priser.
- "Then you can open them!" sa han med ett smile.
Jag vann en båtresa för två då man ska åka från där vi bodde till nån av öarna som var här. Och jag kan säga att öarna var grymt fina!
Milotte vann en pizza, hahaha det passa henne perfekt ;) och Roy och Lotta vann en middag för två på en jätte fin restaurang.

Aja men nu kan jag inte berätta mer om resan, jag låter bilderna tala för sig sjäva ;)

Mamma och pappa vid lägenheten vi bodde i :) inte snällaste bilden kanske men jag har typ inga bilder att välja mellan. En av öarna vi var på.
Två av priserna vi fick från en radiostation när vi låg och stekte på stranden.

Croatia 2008

Och vaknar imorse i tron om att jag forfarande är i Kroatien, men icke. Sen hör jag syrran springa omkring hysterisk (det var hon som väckte mig med sitt springade) och letar efter nåt att ha på sig för att hon skulle ta 09.12 bussen, så jag går upp för att jag inte kan somna om och frågar vad hon håller på med, och då säger hon att hon var tvungen att springa till bussen för att hon var försenad. Så snäll som jag är så tar jag fram min cykel och skjutsar ner henne till bussen så att hon hann med den när jag var helt nyvaken så att det kändes som att jag var onykter när jag cykla :p och med bara en stor ful t-shirt och elinas tränings-shorts, rolig syn det där ni.

Ae men nu ska jag fixa fram lite frukost, sen lite senare träffa min saknade unge sara!

/j

hello sunshine!

Tjenamors vad dålig jag är på att uppdatera. Iof så förväntar jag mig faktist inte att någon är här inne och läser, men jag ser allt att det finns några stycken så nu ska jag vara lite rolig, eller något.

Gårdagen spenderades med Linda och vi åkte upp till video och hyrde film och så såklart köpte vi chips också, för dom som inte vet så är vi tjockast tillsammans. Sen sov Linda här och det första hon säger när hon vaknar är "fy fan vad skönt jag har sovit inatt". Alla andra brukar hata att sova på den röda soffan men Linda är ju lite speciell + att hon inte märkte att jag låg och hostade konstant i typ två timmar och höll på och dö, så fick jag leta fram astmamedecinen i mörkret och tillslut somnade jag. På tal om medecin så har jag fått en ny medecin som jag ska ta i sex månader :o Eller medecin och medecin, det kommer iaf förhoppningsvis att bli bättre, inte med astman då men det är en lång historia (care?) Iaf så åkte jag och Linda till Berg eftersom att det fina vädret inte svek, tack och lov, trodde nästan det ett tag men icke.. Så låg vi där och schtekte och badade, och sen när vi kom hem så slängde vi oss i poolen, asså härligast. Sen kollade vi bara på film och nu har Linda lämnat mig ensam :( även fast vi ses imorgon ;)

hur värt är inte berg så här års då?

Sen har ju Iss kommit hem från huvudstaden nu så imorgon blir det nog utebion. Och sen kommer Johanna hem imorgon också, kanske världens mest saknade unge just nu. Så henne får jag träffa på torsdag, negerungen! ;) men ha det bra ute i solen alla! /S

dålig uppdatering..

Ja, mycket dålig uppdatering utav mig. Men det har lite med att göra det där som hände igår. Någon person med
antagligen ett mycket intressant liv hade tagit bilder från min och Louises bilddagböcker och uppgav sig vara Louise
fast med ett annat namn, och det läskigaste var att hon skrev verkligen saker som vi också hade varit med om, ae vad ska man säga? det finns människor till allt.

Som sagt så har det ju varit mycket dålig uppdatering men jag har inte gjort något mer än att varit i Danmark och Skåne med familjen och sen var det ju Håkan och Uggla i Berg vilket var mycket värt, eller hela den kvällen/natten var mycket värd!

(lite otroligt tråkiga bilder från dannmark, kanske kommer mer sen från mammas kamera, med tanke på att det var med
den som dom flesta korten blev tagna) Bron till köpenhamn, gå in på tivoli och få ett turpass med den minst skrikiga färgen dom kunde hitta och tack vare det åka de roliga karuseller som fanns där (ja, man blir aldrig för stor) och sjäkvklart på hemvägen stanna i gränna och köpa polkagrisar, Alltid ett måste!


Och idag har jag bara tagit det lugnt, var på ikano förstmed mammsen. Vi hittade massor fina saker bland annat till mitt nya rum, just det, för alla som inte visste så har ja ju flyttat ner nu. Så om ni inte har något annat för er så kan ni ju alltid komma hem till mig och hälsa på, egen ingång har jag ju :) Iaf efter Ikano så kom Iss till mig och vi tog det bara chill och spelade kort med Lollo, många skratt fick man sig ju iaf! Men nu ska jag väl somna till en film med Lollo eller något, sånt man har henne till, naevärs! Men puss&kram så länge!

/S

Sjuk, sjuk, sjuk

Kom precis hem från min kära sara. Jag, hon & issa tillbringade gårdagen först i Berg och lyssnade på Magnus Uggla och Håkan Hellström, mycket trevligt! Blev även inbjudna till en födelsedagsfest, haha!

Efter det så tog vi bussen till det berömda Malmslätt, hem till Davve där det befann sig lite folk. Men när vi varit där ett tag börjar jag känna att jag mår lite dåligt men tänkte inte mer på det. Kännde mig super seg så det var lite tråkigt. Men när jag kom hem nyss så förstod jag vad som var felet, jag har feber. Jag sa det till sara imorse "det känns som att jag har feber?" och mycket riktigt.. 38.4 graders feber. Känns jätte bra nu när vi ska åka till Kroatien på Onsdag. Men det är bara att dricka mycket och få i sig massa vitaminer, tror jag? Det ska iallafall vara bra har jag hört.

Men nu måste jag gå och packa känner jag, har egentligen ingen lust för att jag är alldeles för trött och seg, men vad jag man inte för en resa till Kroatien.

/j

En onsdag

Idag har jag tillbringat förmiddagen med Filip och Kåhlin. Kan säga att vi var riktigt sega efter gårdagen. Var vid ån och chilla med folk sen vidare till stan! :) Tog taxi hem vid halv 1 någon gång och sen lagade vi mat vid 1 tiden, sen satte vi på filmen The Notebook, mycket värd film! Fille somnade direkt så jag och Kåhlin kämpade oss igenom filmen, sedan när den va slut så gick vi upp och städade lite efter oss i köket och sedan satte vi på ännu en film, fattar inte hur vi orkade, men det var trevligt! :)
Efter den filmen var klocka 05:30 och då vaknade Fille, han fixade bäddsoffan och där fick Fille och Kåhlin sova medans jag fick en hel säng för mig själv ;)





Ae men nu ska jag gå till min syster som tjatar om att jag ska fixa lite fika åt henne.
Fika klockan halv 10? aa men det är lungt


/ j

Söndags kväll är inte helt fel

Igår blev det att åka till Vidingsjö på 18års fest! :) Först åkte jag in till ryd med en lånad moppe för att parkera den vid Yasse, så Yasse & Bette kom och mötte mig och sedan följde mig till Ryd centrum där jag skulle möta Paulina, Sofie, Helen & Matilda. Sen drog vi vidare till festen. Jag kan inte säga mycket annat än att det var en mycket lyckad fest och GRATTIS till Anton!

Och idag har jag varit i Norrköping och shoppat och hälsat på farfar :)

/ j

VIS!

Men va kul då......... Fjällar gör jag över hela verkligen HELA kroppen + att jag har blåmärke på röven (haha, vad fult det låter) för att jag ramlade igår + att jag har sjukt ont i magen.. Asså självmord på den här dagen.. Fast om man tänker på dagen igår så kan det nästan ha varit lite värt det ;D

Haha, sjukt! Marcus och Tim skjutsade ner oss till Västervik vid 4.. Haha sjukt rolig resa, garvade konstant. Sen möter vi Muffe på stationen och det blir lite problem med vart vi ska bosätta oss. Så vi frågar en äldre dam om det finns en skog i närheten, och hon förklarade så snällt och var så trevlig, och sa att det fanns en bakom brandstationen. När vi sedan börjar traska mot brandstationen ropar hon efter oss att hon har ett rum som vi kan få sova i? aa men visst, Dans bed and breakfast på dirr bara, chill!! Sen drog vi till Festivalen och träffade massor folk, ae jag säger bara galet kul kväll fyfan! Även fast jag kom bort från flocken ibland så klarade jag mig, och jag är hel och fin idag, fin vet jag inte? men hel iaf ;D

För bilder kan ni kolla issas eller muffes bilddagböcker, issthashit & muffee


/S

Yeah

Kom nyss hem från Yasse, har varit där och hämtat Paulinas moppe. Sov hos Paulina ikväll, kollade på ilm och bara pratade om allt, verkligen allt. Skulle åkt till Vis igår egentligen men det blev inte så, ångrade mig lite sen, men fille erbjöd sig att jag fick åka med han och en kompis idag ist men jag ville ju vara med min kära bästa vän sara där :) så det får bli nåsta år istället, ses då ;)

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta moppen från mitt hem i Nykil!!! till sara.. vilket kommet ta lite tid, men det är lungt. aja, soo looooong

/j

FREDAG!!

Sitter här och kollar ut på det regniga vädret, det har faktist blivit en vana så jag försöker inte bry mig om det! jag väntar också på min sjukt sega bror som ska komma hem med pizza till mig, har kanske väntat i 2h nu, han är allt bra seg! Efter att jag har tryckt i mig min feta pizza så ska marcus och jag baka en tårta till mamma (hoppas inte att hon läser det här eftersom det ska bli en överaskning!)

Nu kom moster och kusin förbi och skulle hämta caben, ja det är mycket som händer här idag, och marcus har fortfarande inte kommit även fast jag har stått och pratat med dom i en halvtimma.. Jag står inte ut med sega människor så är det bara.. Känns som jag är som en mamma för han, men det behöver han tycker jag, haha ;D

Sen drar vi som sagt till vis och det ser faktist ut som om himlen börjar synas lite nu, Ja jävlar det kommer ju bli finväder! ;D SO LONG!

/S

myskväll!

Jag vaknade tidigt idag med, som jag gjorde igår också.. Haha jag har börjat med att vakna innan issa så går jag och gör saker som behöver göras tex vattna blommorna och tömma diskmaskin, så får hon vakna när hon vaknar, haha.. Hon har ju flyttat in här nu då :D Det tog ett bra tag innan jag fick upp Marcus ur sängen med, och alla som känner honom vet vad jag menar.. Men vi hittade iaf present till mamma tillslut :)

Sen kom en riktigt efterlängtad Johanna till mig och vi gjorde milkshake och gick på promenad, duktiga vi är :) Då mötte vi också Iss och sen gick vi hem till mig och chillde, rökte vattenpipa och hade allmänt mys :) pratade om allt mellan himmel och jord..

Och nu sitter jag är med en liten Iss framför mig och sen ser jag också den möggliga poolen, haha den är GRÖN igen! Och imorgon blir det somsagt Vis-festivalen med Murre&Issen, och jag är sjukt laddad faktist, så atte se you there! Nu ska jag förtsätta att vara lite social mot iss + att jag är sjukt sugen på chips, men det finns tyvärr inget att göra åt saken :(

/S

Sommardag

Nu har jag inte skrivit vad som har hänt på ett tag känns det som. Var i Leksand över helgen och var med på Dalman Cup (golftävling) och vann :) På måndagen var jag med Paulina heladagen. Vi gick på stan med Alex ett tag, har saknat honom sjukt mycket! Sen så kom också Frida och hennes kompis och joinade en liten stund.

Sen igår så blev det att ta det lungt hemma med Paulina en stund sen så var det golftävling för min del. Scramble tävling med Björn, Roy, Jerker och Jocke i mitt lag ;) haha. Aa.. det gick ju sådär men det var kul! Efter tävlingen som var slut vid 7 fixade jag iorning mig och åt på golfklubben, sen skjusade pappa mig till station där Sofie, Helen, Paulina, Lina och Lotta väntade! Sara och Issa skulle också följt med men dom stanna hemma ist :( kan förstå det för att Sara lär nog vara lite sliten efter sin Cypern rese med Frida ;)

Men aa sen tog vi tejjer tåget till norrköping och festa lite, MYCKET värd kväll måste jag säga! Tack tjejjer

/j

a n t i n e

Onsdag

Kände mig lite halvt tvingad till att skriva nu även om jag inte har så mycket
vettigt att skriva..  I måndags kom ju jag hem men det har ändå inte hänt
så mycket sen dess.. Mycket tid har jag spenderat med iss iaf :)
Vi var på stan igår och idag och för min del så blev det att inhandla sånna
saker som jag verkligen behöver, hämtade bla ut mina efterlängtade linser,
så nu kan jag se igen :D Nae värs, men ni kommer få se mig brunögd nån månad
fram över iaf.

Jag saknar johanna hur mycket som helst men hoppas på att jag får träffa
ungen imorgon. Det blir också att gå upp tidigt för mig och Marcus eftersom vi ska
städa hela huset och köpa preset till mamma och så. Sen på fredag bär det förmodligen
iväg till Vis-festivalen.. Måste bara tala om att jag lever på tacos nu för tiden,
det blir lätt så när inte mamma är hemma och kan tillaga maten!
puss på er snyggingar!

/S

Måndag

Och idag kommer den saknade ungen Sara Embe Kåberg hem. Du fattar inte hur mycket jag har saknat dig!?




"This summer gonna be the best days of our life!"

hej igen sverige!

nae jag ville verkligen inte åka hem när jag och frida vaknade imorse, dagen igår kunde ju inte bli mer än perfekt, underbara människor det finns asså! men hela veckan har varit sjukt underbar.. från att ha legat och stekt hela dagarna (okej, det där var inte sant) men nästan hela dagarna till att komma hem till ett äckligt och regnit sverige, nae fyy! det ändra jag ser fram emot är att träffa alla, och en viss Johanna Ekermann som jag saknar något så otrloligt! men eftersom vi sa "det som händer i cypern, stannar i cypern" så ska jag inte avslöja allt för mycket, men är ni nykikna på vad som har hänt så kan ni ju alltid fråga? hur många bilder som helst har vi ju också tagit och jag vet inte om jag orkar lägga in några, eller vad tycks? ae nu ska jag packa upp och sen får jag se om jag ska träffa iss? :D ha det så bra så länge, dagens ris går till sveriges otroligt fula väder!

Fredag

Packar inför helgen, kommer hem på söndag.

Take it easy at home, byyyye



/j

CYPERN!!

frida och jag upptackte datorerna pa hotellet och vi som hade lovat varandra att inte sitta vid datorn, men det var inte datorn som lockade det var alla objekt.. haha ingen fattar men det gor vi =D men vi har det iaf skit stekigt och vi kommer nog hem nar vi kanner for det.. haha.. men jag saknar alla jatte mycket, kommer faktist hem den sjunde, sa da ses vi?? <3<3<3


/ S


Onsdag

Nu sitter jag och har precis duschat. Pau är här och vi har solat hela förmiddagen.
Snart ska jag in till golfklubben och träna med Calle :) efter det hem och fixa iordning mig
och dra vidare till Lillsjön med lite folk.
Skriver med ikväll kanske.

02.13 - Kom precis hem, är inte alls trött så tänkte att jag kanske kunde sätta mig här och skriva lite om dagen. Det blev ju inte riktigt som jag skrev där uppe då. Efter att jag och Pau hade fixat iordning oss så åkte vi in till stan och satt i domkyrkeparken och åt jordgubbar & bara pratade om allt mellan himel och jord. Sen kom också Roy och joinade ett tag. Efter det gick vi ner mot stan för att möta Lotta och Johanna, men då mötte vi Yasse och Bette på vägen så stannade och prata med dom ett tag. Blir att ses snart?
Sen blev klockan 6 och då var det dags för mig att dra för att jag skulle till golfklubben och träna, träffade Sofie och Sanna där. Efter träningen åkte jag hem med pappa hem och fixade iordning mig, sen kom Fille och Danell och hälsade på i 5 min sen drog dom vidare till Gårasjön, för det var dit vi skulle, inte Lillsjön som jag trodde först. Sen kom iallafall Chrille, Carro och Emil och hämtade mig så åkte vi vidare till Gårasjön, där också Jonte, Joar, Christoffer, Olle och Oscar var.
Fille hade med sig sin vattenpipa, men glömde ju förstås folie.... så vi fick ta från engånsgrillen en bit men det funkade ju ganska bra det med :p aja, sen vid tolv nån gång åkte vi till Mantorp för att ta något att äta, eftersom att vissa tjockisar inte blev mätta på korven?
Aja, det var en trevlig kväll. Men nu ska jag sova..

Sen vill jag bara säga att jag saknar Sara Embe Kåberg väääääääääääääääääääldigt mycket!!



/j

RSS 2.0