party like it's your birthday

kvällen igår var helt perfekt eller iaf nästintill. Vi hade så jäkla roligt, jo den var nog fan i mig perfekt förutom det där lilla som hände på slutet. Issa och jag gick på stan efter skolan sen träffade vi världens bästa emma utanför åhléns, senare gick alla vi tre hem till issa och vi började göra iordning oss..

Senare gick vi och åt och issa och jag delade på en vinflaska till maten, hahaha vilka tror vi att vi är? men jag tror att vi började gilla det och issa kläcker ut sig kommentaren "dom dyra vinerna smakar bäst!" så notan senare blev inte bilig.  Vi bara satt där och pratade minnen och gick in värsta djupt i våra liv. Ae det var så jävla peppt, synd bara att emma åkte hem så tidigt men när vi kommer till stockholm blir det en riktig krogrunda, eller hur tjejer?:D sen blev det ju en utgång på det och senare taxi hem till malmslätt...  om det skulle vara något dåligt med kvällen skulle väl det vara att issas och min kväll slutade som ovänner som slutade i krokodiltårar för min del på en sten i malmslätt, jaa ni läste rätt.. det kan verkligen hända.. men när jag vaknade upp på röda soffan imorse och läste ett sms så insåg jag att det verkligen inte går att vara sur på issa, asså det går inte! <3

iaf världens bästa kväll igår med underbara människor! tack!





/S


cause without you baby I'm incomplete



man kan ju inget annat än att bara älska den, lite nostalgi kanske lollo? åhh :(<3
och bara för att jag är så snäll så lägger jag upp en till bra låt till er :)


Facebook



Det här är nog det jobbigaste som just nu pågår på Facebook. Man vill ju få reda på vilka det är som svarat vad? Men då måste man få 2934 silvermynt. Jag kan säga att jag har gett upp.
Undra vad jag svara där va Lis? ;)

/ j

Kris

18 års kris eller vad händer??


SVT - Go' kväll!

Ingen skola för mig idag, för SVT skulle komma hit och filma för ett program på Go' kväll som sänds på tisdags kvällar på svt1
Det är ett program om hundar där en kvinna som heter Barbro kommer hem och hjälper en med hundens beetende. Och i det här fallet så var det lipton, han blir så ivrig när folk kommer och så skäller han på bilar som åker förbi. Så det har dom varit här och filmat och hjälpt oss med. Riktigt kul har det varit.



Jag fick bära på den där stora filmkameran, oh herregud va tung den var. Den är verkligen så tung som den ser ut att vara så det gäller att vara vältränad när man ska jobba som kameraman. Så tänk på det nu ni som vill bli det ;) fast det verkar faktiskt vara ett jätte kul jobb, de åker omkring runt hela Sverige och filmar människor som har hundar som inte riktigt lyder alltid.
De verkar ha så himla kul jämt också, ett riktigt roligt gäng! Nu vet iallafall jag vad jag ska satsa på att jobba med i framtiden.

Nya filmstjärnan! ;)





Mamma, Barbro, Tobbe och Stefan!

/ j

Sommar 08

Kollar igenom massa massa bilder.

 Den här bilden väcker minnen!
 

Fettisdagen

Pappa kom nyss hem med semlor! Mums, eller egentligen.. är det så gott?

Skulle jobbat idag, men blev det nått?

Skulle pluggat istället, men blev det nått?

Skulle tränat för 10 min sen men blev det nått? Ja det ska det bli, direkt efter att jag har skrivit ska jag hoppa på springbandet, sen står duschen och väntar, sen ligger sängen och väntar.

Fick en super underlig sommarkänsla förut, så vad passar inte bättre än att lägga in lite bilder från Malta som jag saknar väldigt mycket!




har ungefär 100 bilder till men det här får räcka!

Manetstick, utelåsningar från rummet, kackerlackor, middagar, stränder, beachpartyn, vollyboll turneringar, sola, bada, allt folk.. ae det är obeskrivligt.



/ j


tiiiisdag

skoldagen var inte lätt för min del, alla som var närvarande i SP2b kunde väl inte ungå att se eller
höra hur mitt öga var skapligt irriterande. det skar i ögat hela dagen och jag fick sitta och peta i det
hela tiden eftersom det kändes som det var ett gruskorn eller något i ögat. och så jobbigt hade jag
det under provet, men provet var faktiskt inte så svårt som jag trodde så jag är glad.. gick upp åtta idag för
att plugga fram tills klockan 12 då när vi började. iaf, direkt efter provet skulle jag åka hem.. missade första bussen mot malmslätt och tog nästa. när jag väl var hemma tog jag ut linsen och det visade sig att det var ett hål rakt igenom, ja ni linsbärare kanske förstår hur jobbigt jag haft det idag då.. och när jag ska öppna asken med linser så finns det inga kvar, glasögon dirr?

snart ska jag iväg på hockey.. eller jag lollo och lollo ska äta först. det blir jag och tokarpsskolans idrottsprofil och wogga wäv... men man ställer väl upp för sin sambo?

 
vad hände med att jag skulle lägga upp bilder från kanarieöarna? aja, det kommer


/S

nu är jag lycklig

idag fick jag reda på att idrotten imorgon är inställd pga att läraren är sjuk, sen har vi inte heller någon marknadsföring eftersom vi ska jobba med något själva, och då får vi jobba hemma. men dessvärre har vi ju naturkunskap imorgon och jag har inte pluggat någonting, jo lite.. men jag kan kanske bara hälften av dom 40 frågorna. och nu sitter jag och kollar på "charter hjältar" eftersom det handlar om kanarieöarna. och jag har fått goda nyheter, pååååsklovet :)

jag ska fråga lollo om jag får lägga in filmen hon gjort om våran resa i puerto rico, för den är pepp :)

ae, dags att plugga?


urs på mig

har också lagt in alla johannas iphone bilder på datorn, så det blir ladda upp

/S

louise skriver :)

ja nu har sara gått och blivit sambo.. med mig alltså!Det hela började med att jag flyttade ner till marcus rum eftersom att han är i thailand och blir kvar där i 8 veckor till, ja så jag gömde undan alla hans saker och nu känner jag mig nästan som hemma, jag mamma och sara har till & med vart iväg och köpt fiskar för 300 spänn HAH !eftersom det först bara var en stackars fisk kvar.
iaf sara har bärt in alla hennes saker här nu med så nu är vi sambos :) jag undrar hur länge det kommer hålla ;) . När vi höll på att bädda sängen så skriker hon till och ja det var ingett annat än en enorm spindel, jag var skrajj men sara är stencool med det där för hon är ju "van" men det slutade med att jag iaf med en darrande hand fick damsuga upp den.


jag ville se på beck men det slutade med att sara fick som hon ville och vi såg patrik 1,5 2 gången på 2 dagar =/

/ Louise





ja, som sagt så har jag lämnat mitt rum och joinat lollo här inne på marcus rum. och marcus, om du läser det här, så betyder det inte att vi försöker kicka ut dig utan detta är ju bara tillfälligt.  men som lollo sa, vi får väl se hur länge det håller? än så länge har det inte uppstått någon konflikt förutom det där med filmerna. och patrik 1,5 var ju hur bra som helst, jag tror jag var den enda i sverige som inte hade sett den innan ikväll.

och imorgon är vi tillbaka i helvetet igen, jag orkar verkligen inte. jag är så skoltrött som man kan bli, och förkyldare än vanligt nu också.. och som grädde på moset(?) så har vi naturkunskaps prov på tisdag och jag har spanska prov på fredag. kan det bli värre? naej jag tror inte det..

nu ska jag och min sambo kolla på en film innan vi somnar, och det pinsammaste var ju att jag somnade hos moster förut, det kallar jag social..


guld-medalj till oss som har varit sams ett bra tag nu

/S

Hola!

Har precis jobbat klart nu, så jag & syrran ringde till pizzafiket och beställde en kebabpizza att dela på! Jag är så himla sugen på pizza just nu, vet inte varför :b
Sen ska jag fixa iordning mig och dra ner på stan och handla mat med martin som vi ska ha ikväll hemma hos sara.
Mjukis tema? haha ojojoj

Måste rusa, ciao!

/ j

Hej bloggen

SARA ÄR HEMMA! tack och lov. Och jag hoppas verkligen att jag får träffa henne imr!

Idag gick jag upp väldigt tidigt, åkte in till stan för att träffa Martin.
Vi drog till Norrköping och shoppa lite sen åkte vi hem till honom och kollade på patrik 1,5. Han dock inte kolla klart för jag var tvungen att dra hem eftersom att min kära lillasyster fyller 12 år idag, GRATTIS!




.. och älsklings efterätten sitter på plats!

Och från mig fick hon en jättefin fotlänk i silver.


Här kommer lite random bilder från dalarna:
   
Medans sara stekte med palmer fick jag tallar och snö! ae men vi hade grymt tur med vädret alltså!



Grilla är ett måste, och kort också enligt pappa. Synd bara att en fågel råkade flyga föbi rakt framför mitt ansikte när han tog kortet.



/ j

i'm home

nu är jag hemma igen efter en vecka på kanarieöarna. det var riktigt välbehövligt kan jag säga och nu väntar bara den feta resväskan på att bli uppackad. vi har haft det bättre än bra och det känns faktiskt lite tråkigt att vara hemma, men jag får ju träffa alla jag har saknat och det är ett stort plus!

det var inte lätt att sova igår.. eftersom det var sjukt kallt i mitt rum och ingen har sovit i min säng på en vecka så var madrassen stenhård så det tog ett tag att bädda ner sig men efter 10min så somnade jag som en stock och jag vart skapligt förvånad när jag vaknarde upp i min egen säng och inte i hotellets eller på stranden

ae ingen kan förstå hur bra vi har haft det och jag som hade tänkt att lägga in bilder.. men det är flera 1000 så jag vet inte om jag orkar.....




/S

Leksand

Sorry att jag inte skrivit på ett tag men jag befinner mig i leksand i skogarna & backarna och vi har ingen dator här i stugan. Men idag plockade min kära moster upp sin jobbdator som jag nu fick låna lite.

I fredags var vi några stycken hemma hos Martin, det var skit trevligt.. tills jag fick dra typ vid 11? Kul, men vi skulle ju åka hit upp på lördagmorgonen klockan 6 så vad skulle jag göra.

Hela dagen idag har spenderats i backen och samma sak igår. Igår var det bara jag, millan, elina och simon, men idag kom macke & fille också så det var kul! :D

(bilder kommer sen)


saknar min sara!


Ae nu ska vi äta, ciao!


Om en timme..

.. börjar jag. Vad gör jag här? Sitter på pappas jobb och försöker komma på ett sätt att fördriva tiden på.. sova kanske? ae har pappa någon säng här på hans jobb? nej. Jag vill verkligen bara slänga mig i en säng just nu!! Jag är så sugen på det så jag har till och med kollat på sängar på internet.. och jag hittade den här, som ska bli min inom en snar framtid.

(klicka på bilderna för att få dem stora)
  
 <-- Man kopplar in iPoden till surroundljudanläggningen.
  och så kopplar  man in iPhonen där man bestämmer vilket sjus man vill att den ska lysa i på natten om man vill, eller vilken tid den inprogramerade veckarklockan ska ringa, och alla andra funktioner sängen har.

Den är special tillverkad för en bättre sömn. Det är forskare som har jobbat mycket med den här sängen och alla funktioner och den är special designad av Agnieszka Bernacka.

Sängen kostar 140 000 behagliga kronor, ungefär en sån sak man skulle handla på impuls.
Men jag måste ha den. 


Jag menar, kolla bara på den!

/ j


18 karats diamant



Kollade lite på golf grejer, har ju trots allt börjat tränan inomhus nu med laget.
Blir nog att köpa den här golfbollen med 18 karats diamant i, och peggen med svarta diamanter också, värt...

/ j

Onsdag och jag är på topp


Dagen började med frulle på pappas jobb.. jag är alldeles för seg på morgonen för att hinna äta...


Efter de två första lektionerna blev issa och jag lite hungriga så det blev att dra till pressbyrån för att köpa baguette & en pucko, och sen såg vi nya geisha i rör, så blev tvungna att köpa. Eller är det nytt? kanske bara vi som är lite efter


Lunch enligt tallriksmodellen



När issa och jag gick på stan sen så hittade vi en bok med grymt snygga saker i, och den här ska in i mitt rum snarast säger jag bara!


Och på stan idag gjorde issa ett litet impulsköp kan man säga, en mobil. Bra kap där ;)

Men nu blir det duschen sen sängen för mig faktiskt, måste orka upp imorgon bitti för då står det träning på schemat,

ciao / j




hittade lite pictures på mig & issa som jag gjorde om lite, tidsfördiv medans syrran duschar..

   --> 


 -->

(klicka på bilderna för att få dem stora)

Matematik-lover

Nu har sara lämnat Sverige och befinner sig i ett land med något varmare klimat, Spanien. Hon ringde nyss från Las Palmas och jag är så hiiimla avundsjuk. "Sol och skit varmt :D" mm kul.. här är det minusgrader och snö/blask..                      

 
        
           



Aja man får inte deppa ihop för det! Snart är det ju lov och allt, och på lovet ska jag nämligen åka skidor med familjen och mina kusiner. Det ska bli riktigt kul!

.. och dagen idag, hm.. började med svenska där vi ska skriva en uppsats, vilket inte går så bra för mig eftersom att jag inte ens har kommit på vad jag ska skriva om. Sen var det matte och det har jag suttit och pluggat nu i snart 2 timmar med farfar såhär efter skoltid.. men vafan, farfar är verkligen super bra på att förklara och han kan allt om matte så varför inte?


Ae nu hinner jag inte skriva mer, måste rusa, skriver mer ikväll!


/ j

schteekarn


- "shit kolla Brad Pitt!!!"

haha jadu farre, lite likt kanske ;)

/ j

måndaaaag!

måndagen är snart slut och jag är så jävla glad för de

det var pest och pina att vara i skolan idag för min del, alltid är det något fel. efter skolan åkte iss och jag först hem till mig och kollade på massor bilder, åh fy fan vad bra vi hade det på malta då! bilder kommer säger jag bara..

Efter ett tag kom fille till mig och vi chillade galet, frågan är om jag lärde fille att dricka kaffe? och då mitt special
kaffe :) issa, jag vet att du gillart! sen skulle vi göra kladdkaka, och fille fick för sig att äta smeten och varför inte? men min mage mådde ju inte mycket bättre utav det inte, men det var värt det. fille åkte för ett tag sen och det var meningen att jag skulle gå och duscha direkt...men så hamnade jag ju här? såklart! får väl bli imorgon eller något istället eftersom jag är sjukt trött och jag har sovmorgon  :) men dagen börjar med idrott, aej jag tror inte det va?

någon får lov imorgon? :)


fille deppar för att han kommer sakna mig så mycket, men jag säger bara skyll dig själv! :(


time to pack!


puss&kram
/S

hejhejhej

Ae det går lite segt för bloggen nu tycker jag? måste bil ändring på..

Iallafall.. jobbade idag, fyfan värsta jobbdagen någonsin! Så har sara slutat också och hur kul är det då? skitkul
Tur att martin & lea jobbar kvar iaf!

Det märks verkligen att jag inte är på skrivhumör så jag ska dar mig

ciao / j

vad ska jag göra idag?

aa det var nog det första issa sa till mig idag "vad ska jag göra idag?"
"aej, inte fan vet jag.."

och det känns som att en sten har fallit från mitt hjärta eftersom denna
vecka är slut (altså då menar jag att det känns bra)
och issa sitter här och sjunger på "you are beutifuuuuuul, no mattter what
they say" så därför blir jag sämst på att skriva.. och nu bara "var ska jag klicka,
var ska jag klicka"
och jag ser henne bara som ett irritationsobjekt just nu..
och nu när jag äntligen satte på ps2t så bara "meeen jag vill köra ABBA!!"
aej fy fan vilken jävel
och nu måste jag hjälpa henne också...
vänta lite...


tillbaka..
sen på svenskan hade vi inte så mycket att göra så vi bestämde oss för att göra
"hortestet".. och issa vann såklart :) måste också tillägga att hon vann smink-testet
i början av veckan ;)

den här helgen ska jag baaaara ta det chill, (eller ska jag säga vi?)

och nu sitter issa och sjunger singstar själv och snackar för sig själv...
hon ser lite mobbad ut så jag måste nog joina

men synes och höres ni

/S


här har vi min pingla :)

FY FAN VAD SKÖNT!

Den här fittveckan är äntligen sluuut!! Den har verkligen tagit livet av mig, vet inte varför men just den här veckan har nog varit bland den värsta veckan jag har varit med om.

Och nu är det fredag "och jag jag så glad för det" .. eller vad säger du blondinbella? aa va

/ j


5 februari.. :(

äntligen är det snart fredag och den här veckan har gått så sakta..
ibland har jag inte vetat vart jag ska ta vägen, plus att jag har varit på
dåligt humör hela veckan. men nu äre bara fredagen och sen
helgen och sen dom två dagarna nästa vecka................sen!!!!!!


jag blir irriterad på folk som inte kan visa respekt, väx upp!

hjärta

you know I'll be there for you


Chris Brown - Fallen angel


13

Efter skolan ska jag & sara åka hem till henne. Men vad händer inte då.. jo självklart ska jag ha tappat mitt busskort!?
Så jag skickar efter ett biljettsms, och när jag ska lägga ner mobilen i fickan, vad hittar jag då? busskortet!


så jag smsar tillbaka

/ j

tjock

ätit ute varje dag i snart över en vecka, köpt godis eller ben & jerrys varje dag? hur ska detta sluta

 / j

frågetecken?

jag har en jävla fråga;
varför är det massor som addar mig på msn?, folk som jag inte vet?
vad jag vet så har jag inte skrivit ut min msn någonstans men varje gång
jag loggar in kommer det upp en ruta som säger att någon eller några har
addat mig?

aja i-landsproblem, och nej jag försöker inte leka populär tycker bara att
detta är väldigt konstigt...

/S


plugg

Vi ursäktar röran höll jag på att säga men det var inte det jag menade, jag menade förlåt för att bloggen är lite död för tillfället och orsaken är - PLUGG - Skolan tar verkligen över livet just nu, fattar inte hur jag ska orka med det här!!

Vi är snart tillbaka!!

/ S&j

Svenska

Sitter i skolan, har studiestuga.. försöker skriva lite svenska men det går åt helvete. Vad gör jag här liksom? ae jag måste skriva lite svenska nu!

Håller på att skriva ett tal om "kvinnoidealet" och retuchering av bilder på kändisar, hjälp!



/ j

welcome february!

tänkte passa på att skriva ett inlägg nu när söndagen precis har slagit över till måndag..
såg också att johanna hade uppdaterat så jag får ta och läsa det sen :)

I fredags åkte iss och jag in till stan efter att vi hade slutat skolan
gick där en stund men sen orkade jag inte mer så jag åkte hem så
hon fick gå på stan själv (dryg?)
Efter att ha varit hemma en stund åkte jag in och träffade issa igen och
det var dags för oss att gå mot kikkobar.. vi satt där och åt och pratade med
allt från himmel och jord. och jag kom på att det var jävligt mycket jag hade
missat, men fy fan vad vi garvade.. alla som ville ha lugn och ro på restaurangen
kunde slänga sig i väggen... nevärs. Efter det blev det bio- wallander! det var faktiskt
en av de wallander som är snäppet bättre än de andra, för ingen är ju dålig?
men på grund av att iss och jag hade fått för lite sömn blev det sorgliga inte så sorgligt
utan bara jätte kul, och vi fick många blickar mot oss kan jag säga..

På lördagen fick jag verkligen sova ut då jag sov till 2 och vid 4 kom fia och annie.
Vi umgicks lite med dom och kollade på filmer från alla gånger då vi vart ute och
rest tillsammans och till och med där fick man ett gått skratt.. alla har ju varit små,
men gubben var ändå roligast. ae tjejer, ni vet vad jag snackar om!
dom sov även över här eftersom det roliga slutande klockan halv 6...

Idag hann jag precis bara vakna sen bar det av till jobbet. det var en ganska speciell
dag idag på jobbet kan jag säga..

imorgon är det tänkt att jag och johanna ska sitta kvar i skolan och plugga sen blir
det bio med iss? (haha igen?) men issa hade gratis-biljetter som går ut någon
gång i dagarna så man får väl passa på?

men nog för mig, puss&hej


och nu är jag bara så sjukt pepp!
(sanningen bakom ordet peppt, den ska jag ta och berätta för er någon dag ;))




/S


Helgen som gått

Aktiviteten i bloggen har inte varit så hög de senaste dagarna men det har varit fullt upp från både saras och min sida.
Hela min helg har spenderats i Stockholm med sophie! Har varit riktigt kul faktiskt! :) Var ju länge sen jag träffa sophie så nu fick vi äntligen lite tid tillsammans.


Inte rätt dag att ta bilder här inte ;)




Kollade på Petters handbollsmatch. (sm)



Idag har jag även hunnit med att jobba, kan säga att det var det sista jag ville göra idag men jag är ju så illa tvungen.
Det blev en lite annurlunda dag på jobbet idag också.. en kille fick ett annfall och alla sprang omkring som yra höns. Ae riktigt läskigt var det faktiskt.

Nu äntligen är jag hemma, blev super sugen på vanilla latte så gjorde det nyss xD haha ae men vadå? det är jag väl fan värd efter jobbet
Nee nu nu måste jag fixa iordning mig inför kvällen och sen fixa med lite saker till skolan.. ligger ju efter så in i nu när jag varit sjuk i en vecka....


(och det är inget äckligt telefonförsäljare-jobb som det ser ut som!)


godnatt!!

/ j

RSS 2.0