Du har inte glömt att ställa om klockan va?

Ljusare kvällar får man nu, underbart!

Helgen har varit helt super. Till och med bra väder fick man där ett tag, hoppas på att det fortsätter så.
Igår blev det fika i solen på espresso house med martin och filip och efter det gick jag och mötte sara och då blev det bussen hem till henne, väl hemma hos henne började vi fixa iordning oss och sen tog vi tåget till linghem hem till en i filles klass där det var fest. Till och med dom höll på earth hour så vi släckte i en timme, dock fortsatte musiken hela kvällen/natten.

Nu sitter jag med svenska talet inför nationella proven, det blir inte som jag vill. hjälp

"Det får bli en kaffe på den, det kanske friskar upp hjärncellerna lite".

/ j
 

Fredagsmys

Igår kom Alexandra, Anders och deras söta hundar Nikita, Arthur och Flisan hem till oss :) Nikita är Liptons syrra förstår ni, och gissa om han blev glad när dom kom? Han älskar verkligen när dom kommer och hälsar på, och det gör såklar vi också!

Snart ska jag fixa mig och åka in till stan, detta skulle egentligen skett för ungeför 3 timmar sen men som vanligt är jag lite seg såhär på morgonen.

Nu hinner jag inte sitta här mer, och jag vet att det är tråkigt att läsa ett inlägg med bara text men bilder från den här helgen kommer komma imorgon när jag har betydligt mycket mer tid att sitta här och lägga in dom.

Ha en bra dag / j

like the sun you, brighten the day, brighten my day

eftersom den enda lektionen idag var affärsjuridik så dissade jag coffe och tog sovmorgon.. sjukt värt kan jag säga eftersom jag har så jävla ont överallt, så hur skönt var det inte att ligga kvar i sängen några timmar? dock åkte jag till skolan för pjs skull för att vi skulle jobba med natur-arbetet, men ingen dator och heller inget gjort så johanna och jag gick ner till stan istället, fikade på café leo och köpte present till lollo. jag hämtade också ut mina linser, ääntligen kan jag se igen.. haha skoja, men det har liksom inte blivit av att jag har hämtat dom

senare åkte jag och mamma iväg till ikano, gick runt där och lunchade senare med fille och hans mamma :)
sen jag kom hem från ikano har jag bara suttit och pluggat affärsjuridik, det är faktiskt kul om man tänker efter.. men så jävla mycket text överallt, man bli ju blind

nu ska jag ta det sjukt lungt för jag känner inte att jag mår så bra

/S

Ibland älskar jag torsdagar!

Bara en lektion idag och så har man hela helgen framför sig, ja ibland bara älskar jag torsdagar.

Just nu sitter jag på pappas jobb och tar lite frukost men ska snart vandra mot skolan till en franska lektion som, som sagt är den ända lektionen jag har idag.
Sen efter det blir det stan för att fixa lite saker och ikväll ska nog jag & syrran hyra en film, och efter det blir det plugg, plugg, plugg för mig eftersom att jag har prov imorgon i affärsjuridik. wish me luck


Men nu måste jag fortsätta på min frukost!



/ j


våffeldagen

som ingen kanske har missat så är det våffeldagen idag. Vi hade egentligen bestämmt oss för att slå oss ner på espresso house och fika och plugga men alla var eniga om att vi var sugna på hemmagjorda våfflor så vi åkte hem till mig istället. Jag, fille, johanna och oskar.. Jag säger bara humor på hög nivå och våfflorna vart faktisk underbara.. ingen våffeldag utan våfflor liksom!

Men ikväll så kände jag att allt brast, nu får det fan vara nog. Jag och mamma tog en lång promenad nu på kvällen och känns som jag blivit på lite bättre humör efter den pratstunden.. Aja det är väl bara ta nya tag, hoppas inte detta håller i sig allt för länge, för jag är så trött på allting just nu..

juste, ett undantag för det där med att "ingen kommer få spendera sina stunder med mig"..
vem hänkar med mig till stan imorgon och köper present till lollo som fyller 16 år på fredag? (mobbad)

aej nu ska jag sova, så jäääävla skönt

/S

jag sjukskriver mig

jag orkar verkligen inte mer, så från och med idag kommer ingen kunna spendera sin tid med mig


hejdå


/S


Lippepippe

Haha kollade nyss på mamma på tv, lilla lippe så stygg man kan vara ;) men nu är han snäll så nu kan man komma hem hit utan att man får en chihuahua i benet!

För er som missa programmet så finns det att kolla på här: http://svtplay.se/v/1493207/gokvall/24_3?cb,a1364145,1,f,102931/pb,a1364142,1,f,102931/pl,v,,1493207/sb,p102931,1,f,-1
Spola till längst bak så är det där.


Och här är han, tv-stjärnan. Just här sitter han på 13 påväg till malmslätt. Han är dock inte så snygg på bilden men vadå? alla får väl ha en dålig hårdag



Nu väntar 2 andra program som jag ska kolla på innan mina läxböcker ska öppnas! Vill också bara tilläga att vinter IGEN är inte OK, inte OK alls.



/ j

SVT 1

Idag klockan 6 kommer min lilla hund Lipton och mamma va med i tv. Det är ett hundprogram där det är en äldre dam som uppfostrar hundar. Lipton är nämligen lite busig när det gäller vissa saker ;) fast jag kan tänka mig han han framställs som största ragatan på tv men aa, titta om ni vill, det ska iallafall jag göra.

Klockan 18.15 på 1an

Hundskolan:  http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=104344&lid=20090324&lpos=SVT1_0000_sitelink&from=tabla

/ j


måndag

jag säger som johanna för jag är också så sjukt trött varje dag? är det vädret tror ni? då vårvädret kom förra veckan var jag på jätte bra humör, men nu? snö igen? :o jag och lollo fick en ganska stor chock när vi såg 5cm snö ligga och glänsa utanför fönstret.. nu får det vara nog

trots denna trötthet har jag varit riktigt duktig idag, gjorde klyftpotatis det första jag gjorde då jag kom hem ifrån skolan och det dröjde bara några minuter innan jag och Louise stod ute i köket och bakade. Jag chokladbollar, och hon chokladmuffins.. dock förstörde mamma mitt mästerverk, då hon skulle ta i kaffet. det som skulle vara 2 matskedar blev väl istället 1deciliter.. sen när mamma frågade om någon kunde göra kaffe till fikat var mitt svar:
"ta en chokladboll!" 


 
för en vecka sedan gick jag där i tygskorna och uppvikta jeans och den tunna vårjackan när mamma och jag åkte och besiktigade caben, och nu kängor och dunis direkt!


/S

Såå trött!

Minst fem gånger på två veckor nu har jag gått och lagt mig och sovit direkt efter skolan, varför jag är jag så trött? glömde till och med att jag hade golfträning idag, men kom på det i sista sekund.

Nu har jag massa plugg som ligger och väntar på bordet.. kul kul.





Nu blir det film med syrran (plugget får vänta) sen sova!

/ j

...

hon har ju inte alla hästar i stallet

... bestick i lådan
... hattar på hatthyllan
... hårstrån på huvudet
... bin i bikupan
... cyklar i cykelstället
... tänder i munnen
... pengar i spargrisen
... skor på fötterna
... stolar till bordet
... godisar i godispåsen
... strängar på gitarren
... sidor i boken
... fiskar i akvariet
... knappar på tangetbordet
... kläder i garderoben
... fingrar på händerna
... bollar i målet
... pennor i pennskrinet
... verktyg i verktygslådan
... böcker i biblioteket
... nyklar på nyckelknippan
osv osv.....

Det kan inte vara sant

Jag som precis fått in vårkänslan


/ j

feel the melody and the rhythm of the music, around you

nu har jag blivit lite piggare och hade därför tänkt att berätta lite om helgen, det enda jag kan säga är att vi har varit i full gång hela helgen.

I fredags efter skolan blev det att fixa lite grejor för att senare åka hem till mig tillsammans med johanna och issa och göra oss iordning inför kvällen. kvällen bjöd på födelsedags middag/förkrök hemma hos fille och sen vidare iväg på fest. riktigt värd kväll måste jag säga!

På lördagmorgonen vaknade fille och jag upp vid en sissodär 11 snåret och åt en stadig frukost som bestod av mackor med nutella och oboy. sen satte vi oss i filles fönster och dinglade med benen ut i det vackra vädret och bara satt där och kollade på folk och pratade.. senare kom martin och johanna och vi fyra gick iväg till expresso house och satte oss där ute och njöt av det underbara vädret

senare åkte jag och johanna hem till mig och gjorde iordning och för ännu en party-kväll och senare iväg till fille där robban, elin, johanna och fille var. vi sjöng singstar och senare kom även samelsson och joinade. Efter det drog hela gänget iväg på fest och lyckad kväll här med.. när johanna och jag kom hem till malmslätt ställde vi oss och gjorde nudlar och hällde upp en skål chips, jag säger bara "boink"

och idag har jag verkligen inte gjort någonting förutom att issa kom förbi och vi kollade på wipeout tillsammans vilket piggade upp mig riktigt mycket.. jag har kollat på tv i stort sätt hela dagen och det ända jag har fått på mig är ett par strumpor, randiga till på köpet

aej nu ska jag antingen försöka somna framför beck eller bara lägga mig och sova, fast känns ändå inte som om jag är tillräkligt trött för det. aja vi får se vad som händer

haha, en riktig intärning som utspelades mellan mig och johanna på filles balkong igår
"du gör liksom såhär lite snyggt *dun dun* och jag gör såhär *jacka...balkong* *booooooing.. poff"
hahaha, jo det är det enda jag kan få ur mig

   

slänger in några bilder från johannas mobil som vi lyckades ta några med trots kvalitén. dock har vi nästan 100 bilder från helgen. men min kamera är kvar hos fille och fille orkar nog inte skicka sina bilder, men när han har gjort det och jag har fått min kamera, då lovar jag att lägga in direkt..

1. issas väska som vi fick låna, matchade den till dunis?
2. johanna peppar till det i busshålken när bussen är försenad
3. johanna och jag i filles hiss, suddig fejs på mig? kanske var lika bra..
4. det vackra bildspelet avslutas på en bild på johanna och viström

/S


...

i- fan vad varmt det är, jag öppnar dörren!
s- aa, gör det.....

i- fan vad kallt det blev, kan du stänga? *ängelminen*
s- haha, fan heller

...

Jag säger som Farre "jag fattar inte vad som händer med folk längre alltså?!"

/ j

kiss me through the phone

jag hatar när man har varit hemma från skolan för då orkar man inte gå tillbaka sen. och att vi går till halv fyra imorgon gör inte saken bättre.. jag blev lite för deprest över att bara vart hemma och legat i sängen så fille kom hit ikväll och fick mig på bättre humör. så nu borde jag egentligen vara pigg och redo för skolan, men naej.. det finns inget som lockar.
men jag ska verkligen försöka ta mig dit imorgon även om det kommer bli svårt

så nu är det dags för mig att sova även fast jag sov till halv 2 idag, lycka till, till mig säger jag bara


en ful bild på mig men godnatt!


/S


söööndag igen

kvällen igår innehöll verkligen allting som vanligt lika roligt med alla favortiter, jag kom väl hem till issa vid en sissodär halv 4 och då blev det koka nudlar sen i säng direkt!

-men asså jag är ju ingen upptagen person men om man jämför med ..... kanske jag är
-haha
-det beror ju på vad man jämför med, vadå är jag upptagen?
-naej du är singel
-ja?


tur att vi fick denna konversation inspelad, magknip på den. dock kan det vara svårt att förstå för de som inte sätt situationen live. aej issa vi lyckas alltid du och jag
men nu är det dags att sova, tyvärr lär det nog ta ett tag innan jag somnar eftersom min hals inte mår ett dugg bra och hostan lär ju försvninna heller meeeeeeeen

puss och godnatt

(bara för att jag inte kunde sova så la jag upp lite bilder, de flesta är från johannas mobil och ett år går riktigt fort)




/S

Filmkväll

Mys igårkväll hos sara. Kollade på Lets dance och sen åkte vi in till Hemmakväll och hyrde 2 filmer, hälsade även martin, lea & issa lite. Vaknade upp idag med sara och vi tog det bara lungt, planerade lite inför ikväll och så.
Nu sitter jag hemma, ska äta sen fixa lite. Ha en bra lördagskväll för när ni lägger er imorgon så är det skola nästa.. och jag har affärsjuridikprov då!! Hur kul låter det på en skala?

Jag och sara hade även memories-talk, och vi konstaterade att sommaren
verkligen är saknad, men snart tar vi nya tag med sommaren 2009!

Ge mig sommar, ge mig!

/ j

Bättre sent än aldrig

Bilder från när vi var i Tallin för att fira mamma:

Mills, jag & Sanna. Alla vi tre hatar den här bilden, kolla bara på minerna? Men det är den ända jag har från båten till Tallinn på oss tre. Så var det Carebean nights på både ditvägen och hemvägen på båten så det var riktigt kul!

Shown på kvällen. Det var kärlekstema och showen hette Love is in the air, ganska bra faktiskt.

Jag smög fram till dansgolvet vid 12 slaget till mamma fyller år och tog en bild, lyckat? ja men dom fasta ju iallfall.
Sen drog jag, sanna och millan vidare till disco-baren, träffade ett gäng riktigt trevliga killar från Lidköping tror jag det var om jag inte minns fel. Haha ingen tvekan om att vi hade roligt den kvällen iallafall!

Påväg från båten till Spahotellet. Ser ut som att Lotta har halkat efter lite? ;)

"Okej ställ upp er nu så jag kan ta en bild!"

Baren i en av poolerna. Här och i 4 av 5 olika bastuar, turkist, norsk, romersk och vanligt ångbastu tillbringade jag & millan 80% av tiden. Det var så kallt så vi orkade inte gå på stan, plus att vi hade massagetid mitt på dagen så det skulle vi knappt hunnit heller, men det var inget negativt ändå :)

Millan, jag och mamma på promenad i det kalla.

Elina innan massagen.

Och medans jag väntade på min tur så greppade jag tag i en Vogue tidning, men efter att kollat på framsidan var det endast ett ord jag förstod.

"Millan ställ dig där borta och ta kort på mig så att det ser ut som att jag ligger och chillar i sängen" haha

Mammas födelsedag. Eftersom att jag och millan hade eget rum så fixade vi oss där sen gick över till mamma och pappa, vi samlades där våran- och sannas familj eftersom att de hade en svit (suite).

Roy gillade verkligen Milottes löshår!

Roy, mammas bror och hans familj hade kommit på 3 olika lekar som mamma och vi var tvugna att göra innan vi gick ut på kvällen, lekarna var ägnade åt mamma eftersom att hon fyller år så alla tre hade nånting med städning att göra och på bilden skulle man ta så många klädnypor i en hans som möjligt utan att använda den andra handen, hah! Och jag sover lite där i hörnet..

jag måste duscha nu.. så får sluta med bilder lite hastigt. Bye

/ j

Hej, det var länge sen

Känner att jag inte har varit så delaktig av bloggen på ett tag? Men just nu sitter jag & sara i datorsalen, jag är i väntan på en franska lektion och hon på studiestuga*. Skriver mer ikväll

/ j

*Lektion som är till för läxor och plugg till prov.

studiedag

jag är verkligen inte på humör nu för det är bara motgångar i mitt liv just nu.. idag var det studiedag så mamma och jag tog en promenad runt ån sen åt vi på ming och gick lite på stan och avslutade med en fika.. sen åkte vi iväg och övningskörde och inte ens det gick bra! nu ska jag inte sitta här och klaga utan lollo och jag ska kolla på wipeout, kanske det får mig på humör? jag har ju redan sett det engång.. men det blir med lollo denna gång



mamma, jag och lollo fick i panik åka iväg till åtvidaberg förut då det hände en liten olycka, verkligen ingenting är som det ska... nu vill jag ha helg!

/S

somthing new

då vare avklarat

läs mer om gårdagen hos iss



"du skulle passa!"

dags att sova och imorgon hoppas jag att jag möts av en saknad johanna på engelskalektionen!

/S

zzzzz

hur kommer det sig att vi alltid hamnar här?
det tar på krafterna att vara oss


tandställning <3


/S

DÖÖÖR

asså videon som issa la upp på sin blogg, "det blir inte alltid som man tänkt sig"
snacka om att förlänga sitt liv



/S

i don't care about you, it's friday!

idag var det svårt att ta sig ur sängen ska ni veta men det gick tillslut efter massor om och men... engelskan gick men matten? får väl skylla på provet jag gjorde idag efter skoltid som faktiskt gick hyffsat bra. enda matteprovet jag gjort som jag har haft någon aning om vad jag har hållt på med iaf.. men sen efter skolan har jag inte gjort något nödvändigt, väntaar på mat som jag har tjatat om hela dagen idag. Snart kommer väl issa hit men var vi spenderar våran kväll förblir en hemlighet




och en poosebild i issas trapphus på det!
issa, frågan är om vi ska lägga in "på det" i ordlistan också?
jo jag tycker det så varsegod SNO DET MED!


/S

now i'm only falling apart

anldnignen till att jag inte uppdaterat på ett tag är för att mitt humör inte varit på topp denna vecka. alla dessa motgångar, och nu ska man sätta igång att plugga, känns som jag inte har gjort något annat den här veckan. sen när veckan är slut är man så sjukt glad för att det är helg men den varar inte länge sen börjar helvetet och så håller det på enda tills det blir lov, tror att jag håller på att bli utbränd

lite bilder från veckan iaf

 
 
läs mer om utbrottet i issas blogg!

 
och en nöjdmin i soffan på det!


snygga, men hejdå datorn och hej matteboken <3


/S

Tallin

Nu känner jag att jag har varit borta ett tag från bloggen? Förklaringen till detta är ju kryssning och spa-hotell i Tallin för att fira mammas födelsedag! Vi åkte i söndags och kom hem för 1 timma sen. Har så grymt många bilder och så grymt mycket att berätta att det skulle bli en hel novell? Och det orkar man ju faktiskt inte att läsa, jag menar hur tråkigt är det inte när man går in på någons blogg och så är det en ända lång text att läsa?

Aja men lite ska jag allt berätta sen iaf, så bilder och det kommer senare ikväll, men nu måste jag faktiskt äta!

/ j the homecomming* one

*tror att det ska betyda hemkommen, engelska är min starka sida.



Fan, satte mig precis vid datorn för att lägga in lite bilder nu, men då skriker mamma och säger att jag måste städa mitt rum för vi ska åka in till stan strax.. men jag hann lägga in en bild iaf. Det är baren som var i poolen. Men mer bilder kommer sen.. (för andra gången)


/ j

bäst

den här lyssnade lollo och jag på igår när vi skulle sova. så underbar och bra avslappningsmusik (eftersom vi skulle ha det igår) haha, älskar den



och den här är ju inte dum den heller. Puerto rico nostalgi på den, asså när den kom på planet, jag höll på att börja tjuta och lollo gjorde det verkligen. det är ju apollos reklamlåt med
 


/S

brand

issa och jag var så jävla hungriga idag. hon försökte få mig att missa spec-matten idag men icke sa nicke jag var säker på min sak. sen när vi kom hem gick vi direkt in i köket för att göra nudlar. jag ser issa kommer fram till mig med fladdrande armar och min första tanke var "va?" så viskar hon verkligen "de brinner, de brinner!" medans hon fladdrade sådär bögigt och fult med händerna. och det brann verkligen, men jag fick det att slockna med hjälp av min coolhet :)


(det var ju typ exakt den här, eller hur iss?)

söndag och yoga

jag har mått dåligt både igår och idag, det har kännts som om hela kroppen varit död och jag orkar inte göra någonting själv nästan, så jag har bara segat de två sista dagarna på helgen men lollo kom på den briljanta idén att vi skulle göra yoga, sagt och gjort! vi satte på ett sån här yoga-skiva och körde, haha det var sjukt kul och det slutade med att lollo och jag låg och garvade på golvet i någon konstig position. haha, vi får väl se om vi förtsätter med yogan!


lite pinsamm bild men här är vi seriösa

sen satte jag också  på beck men till och med den felade idag, den verkade inte så pepp så jag dissade den direkt och fick ett varmt välkomnande av sängen så nu ska jag sova, såååååååååå skönt.. lite oskönt dock att vakna upp till väckarklockan och veta att det är måndag och hela fem dagar kvar till den underbara helgen, ajaa jag ska väl inte klaga


/S

välkommen mars!



jag älskar mars för då får man skojas(?)....

.... eller säger man inte maj, maj måne? :p

en fråga bara...

...."Ursäkta, vad kostar den här?"




/S


RSS 2.0