marinblå

klänning/tunika - h&m

stockholm

Lite random bilder från förra helgen när jag och Ante var i Stockholm!


kiss me

Smashbox lipstick - "Pout"

bulletproof


promenad

Nu blir det promenad med mor och syster innan jag åker in till stan för att möta upp sanna på lunch. Sen får vi se om det blir stan en stund. Efter det går vi hem till henne och myser med te och MASSA prat som vanligt, det är vi bra på. Sen ikväll ska jag träffa Anton!
Där har ni min dag.

/johanna

wood necklace



soligt


En del av min dag igår! Solen värmde något otroligt. Sitter på bilden i världens fulaste tjocktröjja men kunde faktiskt sitta i linne som jag gjorde större delen av förmiddagen!

hämta ut paket idag

byxdress & väst från H&M


man ska dock inte ha blå trosor på sig......

SNART APRIL!?


Hur sjukt är inte det. April? Redan? Jag fyller år snart. Jag tänker att det nästan är ett halvår kvar tills jag fyller. Det är nästan 2 VECKOR. Det går för fort nu. Alldeles för fort.

Fikapaus



Stan en sväng med Andreas, bestämde oss ganska fort för att ta en fika på Espresso house för vädret kunde ju inte vara sämre idag!? Igår var det hur fint som helst - vände totalt idag. Riktigt kul.


exchanged

Som en vis man en gång sa, det passar in så bra på mig idag.

Jag försöker verkligen visa uppskattning för denna fantastiska kväll jag har framför mig, eller rättare sagt helg. Med tanke på mina få timmars sömn under natten så är det svårt. Hade ont i magen. Nätter då tankar tar över borde inte få existera.

F.L.S

Fredag: Bio 21.00 - Hur många lingon finns det i världen och efter det en öl eller två någonstans!
Lördag: Tåg till stockholm 07.30 och efter en shoppingdag där så kommer vi lagom hem så att vi hinner fixa oss och ta några glas innan det blir utgång för hela slanten.
Söndag: Då är tvn min bästa vän.

spets

linne Top shop
väst H&M
byxor Gina tricot

som ni kanske läste igår...

... så har sara lämnat bloggen. Men jag finns kvar. Får se om strilet kommer tillbaka, vilket jag hoppas!!
Idag ska jag på bio! Hur många lingon finns det i världen ska vi se.
Efter det blir det EN öl. Det där när man säger en öl så vet man ju att det aldrig blir så, men imorgon måste det faktiskt bli så. Vi ska nämnligen med ett tåg till Stockholm på morgonen klockan 07.04...
/johanna

läs detta så kanske ni förstår mig

nu har jag tid att förklara mig. jag är inte den som är personlig av mig, inte för fem öre. men jag måste berätta. häromdagen fick jag panik, verkligen en riktig panikattack. det började med att jag satte mig i soffan brevid mamma som satt där och va inne på datorn eller något (whatever vad hon gjorde). jag sitter där. kollar rakt fram och är lite förkyld som vanligt. så jag snörvlar lite och mamma säger "men sara har det hänt någonting?". eftersom det lät som jag grät. då börjar jag grina så jävla mycket. jag börjar storböla och får panik och springer ner för trappan, slänger mig på sängen och trycker huvudet ner i kudden. jag förklarar för mamma sen att det inte är något speciellt. när jag lugnat ner mig langar jag ett sms till en människa som förstår sig på mig så jävla bra (linda) där jag skriver "fan vad jag har tjutit. för ingenting. jag vet inte vad det är med mig". då ringer hon såklart upp mig och säger "vilken freak du är!" och då brister det igen så jag sitter och tjuter som en unge i telefonen till linda. 
det var läsktigt faktiskt. riktigt jävla läskigt. 

kom på att tänka på en hel del grejer. blandannat detta:
det är runt 200 ögon som sitter och läser denna blogg varje dag. dom enda jag vet som läser är min syster och min mamma. det är alltså 97personer som jag inte har en jävla aning om vilka ni är, vad ni tycker och varför ni läser dethär. jag har ingen aning om vad ni tycker om mig, ni kanske tycker att jag är ett psykfall, (om inte så tycker ni nog det efter dethär) eller bara gillar mig för den jag är. tycker inte om dethär så nu har jag bestämmt mig att jag lägger ner.


älskar er (vilka ni nu en är)
nä men jag tycker faktiskt om er. tycker det är lite roligt att ni är här liksom. men nu överlämnar jag detta till johanna, hon är mycket bättre än jag. på alla sätt och vis.


puss /sara

rock n roll jesus

/j

bulletproof


mars 24°

Det är den 24e mars och det är verkligen 25 grader på vår terass. Underbart.
Har sån tur att det alltid är vindstilla på baksidan så där låg jag, mamma och syrran och sola utan att störas av vinden.
/j

i'm out

jag skiter it



Avokado

Måste bara tipsa om en sak. Om någon inte redan har testat detta så säger jag bara gör en ikväll.

Avokado, rödlök, grillkrydda och svartpeppar på en knäckemacka!


varmt

Bilden är tagen för 2 min sen och det är verkligen 23 GRADER ute på vår terass. Sitter med mamma och njuter i solen. Det kan inte bli bättre just nu!!
/ johanna

around the corner

hittade en mössa hemma hos sara. undra vems det kan vara..
hö-hö
/johanna

gårdagen

Tillbringade hela gårdagen med Ante. Hela helgen är fullspäckad nu kan jag lova. Jag säger bara Stockholm.
/ johanna

aj

det var inte så skönt att bita i taco-chipset så att det fastnade och satt kvar i gommen. det blev ett litet köttsår.

fast roligast är nog min syrras "fläskläpp". ena sidan av hennes läpp har helt plötsligt börjar växa så det ser ut som hon har fått en smäll på käften.

och vad är det här med att jag är sugen på godis hela tiden. 24timmar om dygnet, 7gånger i veckan.
mamma gav mig en stegräknare idag. undra varför?!?!?!??!?!

aej men vilket meningslöst inlägg. kände mig bara tvungen. fick panik. måste sova. kommer dö. godnatt. bajs.


/sara

kom nyss hem...

... från sara. Har planerat en hel del kan man säga.
Tycker för övrigt mycket om att vi går mot ljusare tider.
/johanna

förlåt

förlåt min kära vänner och ovänner att jag inte hållt mitt löfte. för några dagar lovade jag att lägga in bilder från kanaris varje dag. och det har jag ju inte gjort nu på en eller två dagar. så förlåt. ska skärpa mig. (som om någon ens bryr sig. haha)




känner att jag lägger upp vidrigare och vidrigare bilder på mig själv i den här bloggen.
på första bilden langar jag kines-posen, andra blåvalen, tredje... asså vem trodde jag att jag var där? turban-drottningen? 

puzzzzzzz zov zå gott.
/sara

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen


Outfit by Gina Tricot
/ johanna

vem virkar den här västen till mig?




nån som känner sig manad? lite längre vill jag ha den bara
tack på förhand :)))))))

/sara

Today

Tog hål i öran här om veckan också, och här är en lite bättre bild på det!
/ johanna

vinter?


Jahopp. Vinter igen då. Kul. Jag som hoppades på att vi var påväg mot vår på riktigt. Men men. Vi kämpade oss fram på det oplogade väghelvetet i vilket fall, så det blev en halvmils promenad imorse också.
Tänkte också säga, jättekul att folk har börjat kommentera lite smått. Skulle vara kul om ni skrev era namn åtminståne så man vet vilka ni är! Det är himla många anonyma tycker jag!
Ae ska snart in till stan för att gå på massage. Det gör jag 1 gång i veckan ungefär, ibland blir det varannan. Mest är det faktiskt för att jag har lite problem med ryggen, men det är ju fruktansvärt skönt också! Går hos en massör på Creativ Friskvård som ligger i hejdegården i Linköping, riktigt bra är det där.
Länk till deras hemsida: http://www.creativfriskvard.se/

/ johanna

fortfarande hemma och rastlös



det är nyponsoppan och jag den här veckan <3 min enda vän. 
försökte äckla er med min äckliga hals på andra bilden men det gick ju inte. fast bilden är ganska äcklig iof.




fast det är tur att jag har haft min kära mor som har tagit hand om mig.

/sara

dag2




imorgon är det en månad sen vi åkte. känns sådär när  man kollar ut genom fönstret idag.


/sara

en gnutta rastlös

jag klickar in på varenda jävla blogg en gång i timman och ingen är uppdaterad. men det är väl självklart. rastlös. jag har legat i den här soffan hela dagen nu. inte skönt alls.

kollade igenom bilderna från kanarieöarna igen. bilderna finns ingenstans förutom på min dator. ingen kan kolla på dom om dom inte går in på min dator. så kom jag på att jag ska lägga in bilder på mig därifrån från varje dag, varje dag. fatta man?

så atte..

dag1.

.
här är när vi står och väntar på väskorna. iddsen hade lagt på våra väskor på fel band så vi fick stå och vänta i 45 minuter. hihih. efter ett tag blev jag trött:

jag- kan man sätta sig rakt ner på golvet eller tror folk att man är dum i huvudet då?
mamma- då tror nog folk att man är dum i huvvet.
jag- bra. då gör jag det.

/sara

död i tre dagar

äntligen har man tagit sig upp ur sängen och försökt att ta tag lite i sitt liv. tredje gången gilt. dessa tre dagar har varit en mardröm. jag har varit sängliggandes varenda jävla minut och det enda jag har stoppat i mig är nyponsoppa. fett gott ändå. ringde till läkaren imorse och förklarade min smärta.

"fett ont i hasen, utanpå halsen, under armarna, i hela kroppen, man kan koka ägg på mig och det känns som jag har blivit överkörd av en stor fet lastbil"

vet ni vad jag får som svar?! VET NI VAD JAG FÅR SOM SVAR????????
"jaha, men sånt där brukar gå över efter några dagar. så vänta i två-tre dagar så är det över sen"

tjöt ändå till mig en tid och såklart hade jag halsfluss. det var liksom inget snack om saken. "du har halsfluss, hejdå". kärring.

svensk sjukvård <3<3<3<3<3

här mådde man.

/sara

Du är bäst nu, men du var bättre förr

Mot staden.
/ johanna

Godmorgon

Har nu varit uppe i en timme, ska alldeles strax ta en kopp kaffe sen ska jag träna. JA träna. 
Det där med att jag ska dricka en kaffe innan är bara för att jag har hört att det ökar förbränningen då, och att det är gott såklart. Känner mig också piggare på något sätt. Nej det gör jag inte alls, fattar inte det där med "att man känner sig piggare när man druckit kaffe". Jag har aldrig känns mig piggare när jag druckit kaffe. Det är en bluff det där.
/ johanna

Sommar

Vet att det inte bara var jag som fick sommarkänslor idag. Direkt efter frukosten gick jag, lipton och min sjuka syster som är hemma från skolan idag ut i solen.
Helt sjukt att jag kunde sitta i linne utan att frysa!!
Snygga byxor.
/ johanna

Flodvåg

Vaknar upp med den här lappen utanför mitt rum.
"Lipton har kissat en flodvåg här"
Jahopp....

The game

Bättre sent än aldrig! Blev inte många roliga bilder från i fredags men riktigt kul var det!! Faktiskt så kul att vi redan har bokat upp en till helg med bland annat bowling på schemat!
/ johanna

helgen

vilken jävla helg. jag kommer leva på den ett bra tag framöver.

i love house på nationernas hus i fredags.




rebecka&fiona på centrum i lördags. 
inga bilder därifrån dock men några från vår roadtrip iaf.







vad som hände däremellan stannar där. 


/s

Då kör vi

En smygis på hur jag kommer se ut ikväll!
/ johanna

Hard work

Det märks att jag inte har kunnat göra annat än att jobba de senaste två dagarna.
Men idag har jag varit ledig. SÅ skönt. Men det blev ingen sovmorgon ändå för klockan 11 var jag påväg in till Ikano. Nu är jag hemma igen och fixar inför kvällen. För ikväll blir det partybowling. Är riktigt taggad faktiskt. Efter det blir det att gå någonstans och ta en öl.
Men hur ska jag sminka mig? och Vad ska jag ha på mig?!!
Aja måste fortsätta fixa ihop nått att äta och så nu,
hejhej / johanna

högertrafik

måste bara berätta en störande grej. en riktigt störande grej. när man går, antingen på en smal gata eller där det är mycket folk. så precis framför en så möter man någon. och självklart går man till höger (eller jag gör det iaf) och personen framför går till vänster!!!! och så håller man på och går från sida till sida till någon väljer att stanna upp så den andra kan göra en snygg "omkörning". snälla, gå till höger bara.

lollo och jag inte ens varit sams i en minut idag. syskonkärlek <3<3<3


/sara

utan nässpray i en vecka

alla dom som känner mig känner nog också till mitt nässprays beroende. jag blev så beroende att jag tillslut inte kunde klara mig utan. sen 2007 har jag tagit nässpray varje dag. och nu fick det fan vara nog. om man frågar mina vänner så tycker dom inte alls att det är kostigt att se mig med två papperstussar i näsan.


nässprayen och toarullen. 

/sara

död

har försökt att förstå vad katy perry menar med "do you ever feel, like a plastic-bag?". nu vet jag precis vad hon menar. för jag känner mig som en jävla ica-kasse.


powernap.
fan vad jag saknar våran sommar 10.


/sara

hemma igen

har kommit på att jag inte spenderar många timmar hemma. den här veckan jobbar jag 06.30-08.00 sen 08.30-14.30 och efter det 17.30-21.00 måndag, tisdag, onsdag och fredag. då vet ni var ni har mig iaf. eller var ni inte har mig.

OCH whats up med att alla skriver om fotboll på facebook när lhc spelar sin första slutspelsmatch? alla bah "MESSSIIIII!!!!" när lhc gör mål i sista minuten?! herregud. 



ful tjej på julafton. här har vi ju någon som inte passar i rött läppstift iaf. 


/s

ringde min bror precis...

...igen. 
ringer alltid honom när jag behöver råd om viktiga beslut etc. och vet ni?!?! han berättade att rebecka&fiona kommer till centrum i jönköping på lördag. etta gå (om det nu är sant)
sen berättade han också att han fick klatcha med dom förra gången dom var där. och att han var såå nära på att få gå på efterfest med dom. han valde mellan en hamburgetallrik eller efterfest med dom. han valde hamburgerallriken. han va liksom lite mer sugen på den.


nu över till melodifestivalen. ne men jag hatar melodifestivalen. har inte kollat nånting iår. men sen hörde jag sara lumholdts låt "enemy" på radion. ni vet hon som var med i a-teens? jag var henne när vi uppträdde till mamma mia på roliga timmen i 4an. men iaf, den låten är ju skitbra. älskar när hon sjunger "its your name on the bullet in the barrel". vilken tönt jag är.


(hur bäddar man in ett filmklipp nu igen?!?!?!!?) 
aja, ni har säkert hört den.


dags att ta sitt pick och pack och dra till dagens andra jobbpass. fast ska nog frossa i mig en semla först. även fast min syster har mosat dom


hejdå /sara

8 mars

idag var faktiskt den första dagen iår som jag hade skinnjacka utan att frysa.
det var också första gången iår som jag hade solglasögon utan att skämmas (i sverige)
fast värst var nog killen som gick i t-shirt. förlåt. men man behöver ju inte överdriva.


som alla säkert vet så är det kvinnornas dag idag och jag måste berätta om en lustig grej som hände på jobbet. jag jobbar på café för den som frågade :) iaf. det var en kille. ne det var det inte. det var en äldre man, som kom fram till mig och skulle köpa en festis. han berättade om sin fru som var sjuk och att han hade gått 170 mil sen i oktober. och jag var förstående och tyckte synd om honom och berömde honom. efter ett tag kommer han fram igen ger mig en 50 lapp och säger "tack för att du är så jävla snäll" jag blev paff och sa "nej men gud den kan jag inte ta emot" och får som svar "jo det kan du, ha en bra dag!" så rusade han iväg. det gjorde min dag lite iaf.


det är nästan så varmt så att man kan gå runt såhär som jag gjorde för två
veckor sen. nästan.

puss på er!
/sara

vårkänslor

oj, sara var uppe tidigt idag. jobba såklart, men jag är ledig idag.. skönt. Ska nog gå förbi hennes jobb sen idag och säga hej.
Trots att jag är ledig har jag ändå varit uppe sen 08.30 för att ta en långpromenad/powerwalk med mamma och lilla lippe. Helt sjuka vårkänslor fick jag förut, knappt ett moln på himlen, solen värmer och vägen var fri från snö och slask. Äntligen börjar våren komma - hoppas jag.
Snart bär det av in mot staden och möte på arbetsförmedligen om "jobba utomlands", och efter det massage!!
/ johanna

godmorgon mina vänner

sen jag kom hem från kanaris har alla mina nytvättade kläder som jag hade med mig legat i en hög och jag har inte orkat ta hand om dom. igår viskar mamma till mig "jag har gömt dina kläder i en tvättkorg under marcus skrivbord. ta han om det när du har tid för jag vet att du har så mycket att göra"
kan varit en av dom finaste sakerna mamma sagt till mig. ne. men iaf den här veckan.

gillar hur hon så fint har skrivit "mvh mamma" 

nu äre dags att springa till bussen som ska ta mig till jobbet.
och hörlurarna har jag glömt i mammas bil. fan.
och så är det fett-tisdagen idag. fan.

/sara

tröttare än livet

ringde min bror förut. är det någon som kan få mig på bra humör så är det ju ändå han. han berättade att han hade vart på föreläsning med tomas ravelli. och eftersom jag är så fotbollsintresserad och kan allt om fotboll så vet jag att han är en känd fotbollsmålvakt. marcus pluggar på tekninska högskolan i jönköping och läser maskinteknik. det här var vårt telefonsamtal.

marcus: tomas ravelli har hållt föreläsning för oss idag.
jag: ahaa fotbollsmålvakten! varför höll han en föreläsing för er som läser teknik?
marcus: den handlade typ om hur man ska sätta upp mål.
jag: jahaaaa, så ni ska lära er hur man sätter ihop ett fotbollsmål?!!
marcus: ne, hur man sätter upp mål för sig själv.
jag: aha.

fast det fattade jag ju hela tiden. nästan.


jag som alltid blir så glad efter att ha pratat med marcus. idag kände jag mig bara idiotisk


nu ska det sovas. har sovmorgon imorgon :D:D:D:DD:D
till 7.



/sara

Go' kväll

Riktig filmdag har det blivit idag. Himla mysigt. Städdag också för den delen. Här är en av 100 högar som jag gick igenom förut...
Men nu blir det att börja se en till film innan jag och syrran bänkar oss framför big brother, fattar inte att jag kollar på det där skitprogrammet!
Tröja från gina 49:- Helt OK. Ibland har man råd.

wowoowow

sara is back on track!
(bild från leksand i sommras!)

Oh my god

Jag har bestämt mig, innan jag fyller 30 ska jag köpa en fransk bulldog!!
/ johanna

Tangled / Trassel


Såg Tangled imorse med syster, SÅ himla bra. Haha trodde aldrig att Disney skulle kunna komma med en så bra film igen! Värd att se.


/ johanna


hej

nu tänkte jag att det var dags för mig att skriva ett inlägg. jag har tänkt så jävla länge att jag ska börja skriva i bloggen för det händer så roliga saker i mitt roliga liv (nej det gör det inte alls) men sen vet jag liksom inte hur jag ska börja. det är alltid så himla svårt att börja med något. det har jag alltid vart ett big problem för mig.

men iaf. här är jag igen. hur länge jag stannar det vet man aldrig
det är inte att jag tycker att johanna har tagit dåligt hand om bloggen nej nej. det är ju faktiskt tvärtom för wow, vilka är det som läser. trodde inte att det var så många. bra johanna!

men iaf. varför jag börjar just idag för att det är hundratusentals saker som finns i mitt huvud nu. både dåliga och bra. men mest dåliga

oj.


/SArara

Vad är det för dag idag?

Jo "ta-hand-om-nyopererad-syster-dag". Så nu - göra frukost.
Tydligen ska jag också
  • städa mitt rum
  • städa min garderob
  • hänga upp tvätt
  • plocka ur och i diskmaskinen
  • etc...
Älskar när man vaknar till en "att-göra-lista" som mamma så fint har skrivit till mig.
OCH JAG SOM ÄR LEDIG IDAG. TACK!!!!
gäsp

She goes wild


'

januari, februari, mars, april, maj, juni, juli.....

När vi gled runt på norrköpings gator igår stötte vi på September. Inte varje dag. Men plötsligt händer det.

Promenad

Nu blir det en promenad med den här lilla grabben. Nu när det är så fint väder så blir det nog rundan på en halvmil. Skönt!
Ciao

Natten är ung och jag ligger vaken



Söndag, älskade söndag

Idag älskar jag söndagar. Inget ont i huvudet eller annat som gör att man mår skit efter en utekväll. Inget jobb idag, äntligen en ledig, skön söndag. Senare ikväll ska jag till Sara och då ska vi fortsätta smida planer och fixa med projektet.
Vill ha:
Plaggen är från Conscious collection och kommer ut i samtliga H&M butiker i vår.

Projekt

Halsring med fjädrar
Ear cuff
Örhänge med riktig fjäder och järnfjäder
Ear cuff med kors
"Ear cuff" med fjädrar

Tack Sara..

Sara - "Fyfaaan vad jag är trött på min gröna jacka alltså, jag vill ha en ny!!!"
Tittar på mig.
Tack sara.

IKANO

Var på IKANO idag med sara. skulle bara köpa grejer till mamma för att hon fyller år, men så blev det ju såklart inte..
(stora som hus? får väl ta en så kallad outfit bild så man ser hur dom ser ut på för bilden är inte rättvis)
Dragkedja - det gillas.
Snygg bild, men vadå? Men såhär blir resultatet efter en stressig dag på stan & Ikano.
Tack och hej.

Inte bra.

Flopp.

RSS 2.0