Don't say that you don't need me now

måste bara säga att vi är riktigt jävla dåliga på att uppdatera. men ni håller er kvar ändå ser jag. så nu, UNDERHÅLLNING, skämtosido.

Idag vaknade jag upp och var skapligt död, gårdagen tog lite på krafterna vill jag lova.
(där tog jag en paus i skrivandet då jag såg att klockan var 19.48, jag som hade väntat hela dagen på Gossip Girl, åh, så typiskt mig)
Åh jag säger bara, skönt att vakna upp i sitt eget hus helt ensam dagen efter.

marcus och jag bestämde oss för att åka iväg och köpa blommor till mamma. Men smarta som vi är så hade varken jag eller han våra bankkort hemma. Så jag skrammlade fram lite pengar och det blev väl en sissidär 100 kr. Vi åkte i caben in till blomstetorget och helt plötsligt ser jag att 50 lappen fladdrar i luften (marcus hade lagt pengarna i det lilla facket mellan dom två framsäterna) och jag skriker till och fångar den. Tur var det för annars hade det verkligen varit kört. Måste också säga att blommorna vart dyrare än vad vi trodde så marcus fick sno en noblesse från hans mack. (tro inte att han är värsta krimminell nu, han ska ju faktiskt betala tillbaka)

Sen när mamma kom hem blev hon hur glad som helst för det vi äntligen lyckades skrapa ihop. Såg ni föresten att hon var med i tidningen igår? Världens bästa mamma.

mamma ville ha med sig mig som smakråd när vi skulle köpa fika. Klart morsdag ska firas! Vi är bäst på onödiga högtider i min familj. Först åkte vi upp till ica i malmslätt, men märkte ganska snabbt att dom inte hade några jordgubbar. Så vi åkte vidare till lambohov, tror ni dom hade några där då? Nae. Så vi fick köpa frusna men mamma gjorde en riktigt god. ja vad ska man säga? Frukt-paj, fast ändå inte paj men frukt-röra i ugnen med smält choklad på. Okej, det där lät inte gott men det kan jag tala om för er att det var det! Sen åt vi glass, bullar och kakor. Kände mig nästan lite tjock efteråt.


Men det blev väl ändå en ganska lyckad söndag och efter denhär helgen kan jag inte vara mer en glad. För hur värd har den inte varit? och fint väder på det! sånt gillar vi.


Vill säga (en än gång) att jag har världens bästa mamma!

Tandläkartid imorgonbitti kl 08.10, sååå taggad!

/S


Det är ett

måste!



/ j the scoops lover


touch and go

då var man precis hemkommen från bion. Den var faktiskt sjukt bra så jag rekomenderar er att se den, och att zac efron typ är världens snyggaste förvärrar ju inte saken ;) det blev lite stressigt då vi var tvugna att knöla oss fram till våran plats när filmen hade börjat och folk vart lagom irriterade.

Imorgon är det ju kristihimmelfärdsdagen (heter det så?) vilket betyder att det är ledigt, det kan väl ingen ha missat? så antingen blir det åka till norrköping tillsammans med mamma och syrran eller tar jag det nog bara lugnt med issa

en dagens innan vi steg på bussen! skämt osido..

 

och en sak som jag bara vill dela med mig av är att jag hatar när min syster SNOR alla mina grejer eller HÄRMAR mig med alla mina grejer, liksom, det kan ju vara bra för er att veta (jag skrev det här bara för att hon hade snott min datasladd så datorn dog och jag fick skriva om hela inlägget, då blir man skapligt irriterad)

PUSSS /S

Stress stress

Sitter hemma hos sara, hon sitter på govet och sjunger på touch and go som spelas. Bussen går strax in till stan där första stoppet blir på Hemma kväll där vi ska köpa godis & läsk sen bär det av till SF. Japp, det blir bio.
Vad passar inte bättre än bio sånna här regniga dagar liksom? Då undrar du säkert vilken jävla film vi ska se på? jo men det blir faktiskt 17 again.

Måste rusa!

/ j


yeeeeeeeeeeees

bra sara!

när jag vaknar idag så är jag helt säker på att det är helg tills issa skickar ett sms där det står "jag går nog inte till skolan idag" det tog ett tag innan jag förstod att det verkligen var tisdag.. så det var bara för mig att skippa idrotten.

nu ska jag iaf iväg till naturkunskapen och marknadsföringen och mamma är så snäll som skjutsar mig :)


(hittade en ganska snygg och ganska gammal bil på mig och johanna på mammas dator!)


/S

Usch

Helst skulle jag bara vilja säga försvinn ur mitt liv.


/ j

Sjuk

Ja vad gör man inte när det är fint väder om man är hemma och är sjuk?


Snart kommer nog Elina min lillasyster, blir nog lagom att börja med lunchen till oss strax. Efter det hoppas jag att solen fortfarande är framme så man kan sola lite till.

Men imorgon blir det skolan, ibland kan det bli för långtråkigt att vara hemma... har hittat grymt mycket snyggt jag ska köpa också så det blir stan för mig imorgon efter skolan!

ciaoo / j

helgen som var

fördriver tiden och hamnar framför datorn istället, duktigt sara. Så därför tänkte jag vara snäll och skriva lite..

Lördagen vart helt perfekt! Vi hade bestämmt att lite folk skulle samlas hemma hos mig för att grilla, det var jag, jimmie, fille, oskar x 2, jocke, lea, issss och kerstin. Kvällen bjöd på det mesta och slutade men att nästan hela sällskapet övernattade hemma hos mig. Dock fick jag värsta platsen, då fille låg och snarkade rakt in i mitt öra hela natten. jag puttade på han men nae, han vad död! sen hade han varit så duktig och lagt upp kuddar i fönstret (detta gör jag aldrig då jag vet att jag kommer försova mig) så dagen därpå vaknade vi klockan 12. och jag var ganska opepp på att gå upp och städa, men till min förvåing ser jag att allt är borta! då har jimmie och issa gått upp supertidigt, och städat bort allting, det kallar jag vänner! det ända dom lämnade framme var en lapp där det stod "godmorgon sarre! resten är ert (stoltminen)" riktigt värd kväll/natt iaf!

Söndagen vart sjukt seg, jag och lollo åkte in till stan och solade och efter det kom fille hem till mig, vi kollade på wipeout och jag somnade i soffan, snacka om social!

Igår var fille och jag på bio och såg fast and fuerious, kanske inte min typ av film men den var sjukt bra!

nu ska jag gå upp och störa lollo.. och vill ni veta en sak? nahepp!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS /S


random bild på mig och johanna, bilder från helgen hittar ni på facebook!

måste bara säga att jag fått skriva om detta inägg 2 gånger! så LÄS FÖR FAN!


Tisdag och det börjar bli stressigt..

Nu börjar det bli mycket i skolan och även utanför skolan igen. Gillar när det är mycket som händer men det finns ju gränser för vissa saker. Skola idag som vanligt iallafall, efter det gick jag & sara och mötte lea så blev det att fika. Grannen Jacob tittade även förbi en lite sväng.

Klockan 5 mötte jag Sofie utanför Park Hotel, och vi åkte då till klubben för att träna golf. Träningen var helt sjuk idag, har aldrig garvat så mycket! Kolla bara på bilderna så har ni ett smakprov på dagens träning.
Jag var måltavla........ vad har jag gjort för att förtjäna det här...



/ j

I feel the feeling again

Blev skit glad över min oboy som jag drack på affärsjuridiken, men... vad gör inte coffe?

idd...


Peppade inför sista lektionen! Sara ler som aldrig förr och jag.. jag ser ut att deppa ihop?

På lunchen och efter skolan gick jag på stan med Helen.
Efter det tog jag 12an till klubben för att jobba. Ja tro det eller ej men johanna ekermann har börjat jobba. Tränar små knattar i golf tillsammans med sofie, haha det är riktigt kul.




/ j

och ett till på det..

japp, lovade ju lite valborgbilder men dom finns på Facebook så kika där!

Dagen efter valborg blev det en tidig fika på Steves med Sara, Issa, Jimmie, Martin & Fille.



ae urs, jag är verkligen inte fotogenisk eller vad det nu heter. Jag fastnar helt enkelt aldrig riktigt på bild. PUNKT

/ j

Sommardag

.. ett lite såkallat "sent inlägg".

25-04-2009

Åkte hem till sara efter skolan, senare kom issa & då tog vi cykeln och cyklade in till stan. För att snabba på tiden lite så greppade jag Veckorevyn och roade mig själv lite. I all hast bestämmde vi oss för att stanna till på 55an för att släcka törsten. Senare kom Jimmie och gjorde oss sällskap! Mycket trevligt måste jag säga. Efter ett tag kom Sara, Martin, Robban & Fille och mötte upp mig så blev det grill vid stångån, issa & jimmie med gitarren kom senare också så då blev det allsång. Sedan droppade det in fler och fler folk i ringen, riktigt mysigt var det.
Älskar sommaren!

 

/ j

valborg

Hittar inget annat ord än lyckat när jag tänker på årets valborg. Var hemma hos jimmie med folk och grilla och senare bar det av in mot stan och 13 till stan, alltså det var galet! den var proppad, och alla, då menar jag alla sjöng! Roligaste var det när jag och sara tog chansen, då när vi märkte att alla sjöng, och startade främling! haha varför just det låtvalet har jag ingen aning om.

Ae sjukt kul! men jag oooooooorkar inte lägga in alla bilder.
men vi lovar att lägga in sen, har inte alla bilder än så vi slänger in alla samtidigt sen !

/ j


 

RSS 2.0