det går snabbast såhär

jag tänker inte skriva någon lång text vart jag har hållt hus i veckan eller vad jag har tagit mig till, utan jag gör såhär..
som många bloggare kallar det "bildbomb" men jag vill inte kalla de det, för det låter så töntigt.

jag och fille åkte iväg till varamon. okej vädret ser inte så stabilt ut på bilderna vilket jag inte kan förstå eftersom vi höll på att dö av värmen. badade var och varanann minut och fille puttade mig i det iskalla vattnet, aej jag vill inte veta hur det såg ut. fille blev 5 år igen på bussen.

   

varamon igen. Denna gång med mamma, lollo och fille. Stannade på max på hemvägen och det satt som spiken i kistan. Babben på första bilden drog en snygg pose när jag tog fram kameran

         


Berg. När vi kom hem hoppade linda och jag ner i poolen direkt. Linda var superstolt för hon kunde stå på händer och jag fick magknip på filmerna vi spelade in. (sitter faktist och garvar för mig själv just nu, HAHA)

    

 

alla lollos och mina cykelbilder får vi inte glömma för vi har inprincip bott på våra cyklar denna vecka. Härligt!

    

aej nu hör jag sex and the city låten spelas från lollos tv så jag springer nog upp dit ett tag och stannar där resten av kvällen/natten. Så måste jag packa också, yusch.. jag hatar att packa. Och imorgon drar hela familjen utom louise till landet (marcus ska med, yes) i regnet. gillar det första i den meningen men de två sista orden ogillas.

ajuste. Bilderna är tagna med olika kameror/mobiler därav bildkvalitéterna. Om ni ville veta asså

Nu såg jag också. Det vart visst mer text än det vart bilder, aja

Kiss Kiss /S

I miss you, I really do


och denna....



från utebion


aej nu måste jag sova för imorgon blir det upp tidigt och varamon med bästa fille!

/S


vilken härlig dag (8)

  
  



haha så jävla lycklig


Dessa bilder får samanfatta dagen, huur underbar?
Detta väder vill vi se mer av, men nästa vecka kan det gärna bli fult :L


/S








 


Sommardag

Stan med sanna idag, hittade massa saker. Det är alltid kul. Satt i trädgårdsföreningen i solen ett bra tag också och sola och prata om allt mellan himmel och jord. 25 grader var det idag och det ska bli 28 grader i helgen, jösses vad varmt det kommer bli!

Kom hem från ljungsbro för ett tag sen, har varit hemma hos Sofie. Vi satt på en brygga i solen vid görakanal med sanna och hennes kompis, riktigt mysigt.

Men nu sitter jag här vid datorn igen, ajaj. På tala om ajaj så gör min rygg vädigt ont... som den brukar. Jag blir så trött.
Mamma köpte en spikmatta för några veckor sen, och sedan dess har jag legat på den nästan varje dag en stund innan jag går och lägger mig. Innan jag började ligga på den fick jag ont i ryggen mins 1 ggn per dag. Men nu känns det faktiskt mycket bättre. Så nu ska jag lägga mig på den lite sen sova hade jag tänkt.
Spikmatta rekomenderas alltså varmt till den som har ont i ryggen!

Godnatt!



 / j

Sista dagen

Förra onsdagen, dagen då vi åkte till öland jobbade jag min sista dag som golftränare för sommaren. En spelare i lhc, eller rättare sagt en målvakt i lhc vid namn Cristian Engstrand vistas nu på Linköpings GK för att på endast 1 månad bli singelhandikappare. Är detta möljigt? Ja, det undrar vi alla. Man kan följa detta på www.linkopingsgk.se om man är intresserad.

Själv saknar jag mina småbarn som jag tränade varje måndag och de som jag tränade på golfveckan.




Står där mitt bland barnen i mitten, alla är från 7-10 ungefär och jag ser inte ens lång ut? Vad händer?


Christian Engstrand




Idag vaknade jag upp av att mamma ryckte av mig täcket och sa att jag hade 1 timma på mig sen skulle vi in till stan. Tanken var att hon skulle släppa av mig hos sara men det blev ändrade planer. Istället följde jag med mamma, lotta och sanna min kusin till Söderköping där det blev shopping och Smultronstället. Sanna och jag tog oss också utmaningen att gå upp på berget som jag inte minns namnet på som är mitt emot Smultronstället. I 26 grader varm stekande hetta i 90 graders vinklad trappa uppåt kan jag lova att det var jobbigt. Men vi klarade oss till toppen. Great!




Somnade i bilen påväg hem sen, undrar varför? Satt uppe och väntade på min korkade syrra som fick bensinstopp klockan 2 inatt. Så hon kom hem kvart över 3 ungeför och inte förns då kunde jag somna. Tack syrran :)

Så eftersom att min sömn inte var allt för lång inatt så sitter jag här döööötrött som vi ösköttar skulle säga.

Godnatt.. aej inte riktigt än kanske. Blir film eller något, men sen sängen för imorgon ska jag upp tidigt igen. Blir stan med Sanna sen ska jag träffa Sara senare. Golfträningen får jag ju inte missa heller.

Aja, CIAO! / j



ÖLAND

Det blev Öland på midsommar! Vi har typ 100 bilder så jag lägger in en som får sammanfatta allt!




Vi hade det bäst!


Om ni vill se fler bilder hänvisar jag er till facebook där sara har lagt upp lite bilder från trippen till Öland!
En mycket kort sammanfattning:

Onsdag eftermiddag - alla tjejjer möts hos kerstin - åker till ryd - möter grabbarna - drar iväg möt öland - kommer fram runt 9 till campingen - sover i bilen - vaknar - checkar in - sätter upp tält - åker in till borgholm och äter på restaurag - storhandlar mat - tillbaka till campingen - fest - fredag - midsommar - lördag - 1 bil åker hem - vi andra stannar kvar och festar - söndag, vi åker hem!

Därja.. hade jag inte kortat ner det hade det säkert blivit 8 sidor lång.

Men nu känner jag att klockan börjar bli mycket, godnatt!

/ j


puerto rico

när mamma och jag gick ifrån ikano-huset till bilen höll jag på att frysa ihäl. Det är så j*vla kallt ute!
varför valde vi att bo i Sverige undrar jag? det var ett evigt snack om vädret från min sida, men utan finväder,
ingen sommar.

Jag vill till puerto rico
Jag vill ha värmen. Jag vill kunna sitta och dricka drinkar lagligt. Jag vill snacka usel spanska med spanjorer. Jag vill ragga på danskar (hahaha, internt). Jag vill spendera tid i paradiset med mamma och syster. För visst hade vi det jävligt bra?

Här är en film som min syster har gjort från resan. Och jag bjuder, för jag tror inte att det finns en enda bild/film snutt som jag ser lite bra ut på. Men vi levde livet!   (och så vill jag tillägga att Youtube är bäst på att välja bilder till klippen, FY)




anledningen till att jag säger "oh shiit asså" i slutet är för jag går baklänges i vattnet och trampar på en sten så att jag är jävligt nära på att ramla. Och anldenigen till attt jag låter som en fjortis..... aej den vet jag inte


/S

midsommarvädret?

det är ju en fråga som är väldigt omtalad denna vecka "hur blir midsommarvädret?"..
Och vi alla vet ju att Sveriges är känt för att det regnar på midsommar, och vi ska inte ha
några förhoppningar om att det ska vara fint denna dag.
Men jag ville titta lite närmare vad de skrivs att det ska bli för väder på midsommar,
och får se det här.....



såhär skriver afronbladet idag


och såhär skriver expressen

Så vilken press ska vi lita på?
jag tänker i alla fall hålla alla tummar och tår för att expressen har rätt


/S

hur trött får man vara?

Haha.. Konstigt nog var det jag som ville kolla på OC. Visst att issa ville det säkert för när jag sa "Du tycker ju inte ens att det är bra!" svarade hon "Det är klart som fan, annars skulle jag ju inte kolla". Fast ibland tror jag att ni gör saker som jag vill, för min skull, bara för att ni är världens bästa vänner. Okej det är lite hitler över mig.

Iaf så somnade jag och issa väckte mig när hon skulle dra hem, hon la på mig täcket och drog. Jag kommer knappt ihåg att hon sa att hon skulle hem.
Men jag sov till klockan 20.00 och nu är jag inte ett dugg pepp på att gå och lägga mig.



Åh nej, vet ni vad jag gjorde? Ni vet en sån här sony ericsson data kabel. Jag försökte sticka in USB-sidan i mobilen, men kom på mig själv efter en halv minut. Okej jag är nog lite trött ändå

Fatta, om tre dagar har vi sommarlov. En hel jävla sommar är vi lediga. Vårat sista sommarlov. Så varför inte göra det till det bästa?


/S

you make me smile

"men endel passar ju också i allt"

blev så glad när jag fick höra det från personen som jobbade i affären..
även fast jag vet att det verkligen inte stämmer så kan något sådant göra min dag

Typ om det är en busschafför som sitter på bussen och ler med ett stort leende
och hälsar. Då kan jag bli riktigt jävla glad och sitta och le för mig själv på bussen

okej.. jag är knäpp

/S

härlig skolavslutning



Är det bara jag som trodde att sommaren började i juni? tydligen så gjorde den inte det.
Här har vi ju svaret. jävla skit. jävla skit sverige.
Kanske dags att stoppa tillbaka sommarkläderna och ladda inför hösten 2009?


/S

Hej

"Hej allihopa idag är det lördag och jag är sååå glad för det!"

Vaknade idag av att jag hoppade, bokstavligen faktiskt, upp ur sängen. Kollade på klockan och helevete.. jag hade såklart missat bussen. Den ända jag kunde ta imorse, nästa går klockan 2 och jag måste in till stan innan dess eftersom att det stänger klockan 4.

Så nu sitter jag och väntar på att min snabba pappa ska skjutsa in mig till stan då jag först möter Sara så ska vi fixa lite saker. Sen rusa till Hemköp och fixa lite annat, oj vad allt låter hemligt?

Men nu måste jag faktiskt börja fixa mig för det ser ut som att pappa faktiskt börjara röra lite på sig!


/ j


FREEDAG



den får mig sjukt pepp, och hur glad som helst för att det snart är fredag!


/S

Surt

Känns inte bra att behöva skippa golfträningen idag för massa kompleteringar och plugg till prov som jag har i veckan..



och nu.. återgå till arbetet.

/ j

Jahaja

Sitter i datasalen med issa. Hon gör klart sin powerpoint-presentation och jag läser igenom min. Känns väldigt bra att jag har slutat nu för att jag har lite kompleteringar att göra som måste bli klara i veckan.

Efter skolan idag blir det träning på klubben och sen hem och fortsätta på plugget.. (y)

Idag fyller Robban år också så Grattis till honom från oss!


/ j

Superstädaren Johanna

Inte lika fint väder som igår så det blev inget sola i trädgårdsföreningen idag inte...

Slutade klockan 1 och klockan halv 3 gjorde jag ett 4 timmars långt matteprov. Hoppas det gick bra på det iaf. Efter det blev det jobb..

 Superstädaren Johanna.. ae inte riktigt. Men nästan



Efter det åkte jag hem med pappa och när vi kom hem möttes vi av mamma som precis kommit hem från Alicante! Gud vad mycket jag har saknat henne! Brun var hon också kan jag säga, måste komma ikapp henne snart.

Vart tog den fina sommaren vägen?


regn, sol, regn, sol... sluta lek med mig sverige.


Nej men nu ska jag nog ta och lägga mig, kanske läsa lite matte innan också. Har prov imorgon igen i matte. Någon mer än jag som känner att lärare planerar nått så förbannat dåligt. Allt kommer i slutet av terminerna. Hemskt.
Ae men nu känner jag att jag inte har tid att sitta här mer. Måste rusa!



godnatt / J





vilken härlig dag

nananananananana (8)

dagen startade med ett tandläkarbesök, ohhh yes. fick en ny tid på måndag, så två tandläkartider på måndag, ännu mer yes!

när jag kom till skolan mötte jag upp johanna sen bestämde vi oss för att lägga oss i trädgårn med jordgubbar och mys. Sagt och gjort. Vi var där och hade det hur bra som helst. vi blev som barn på nytt kan man säga. ganska mobbade ändå. så jag lägger in bilder påt...


varför vart jag inte förvånad när johanna och jag hade tagit på oss identiskt lika kläder?




haha, porrig bild


så jävla söt, jag hittade henne på dagiset i trädgårdsföreningen


varför inte flasha med det vi är bäst på?


har man inte vanligt vatten att skölja jorgubbarna i är sista utvägen loka.
eller naej.. sista utvägen skulle nog vara vattnet från den äckliga fontänen
i trädgårdsföreningen


ganska så jätte skönt väder och jag är ful

med oss hade vi, barabambambamBAM

skoja


vi avslutar lite snyggt på en bild på min snygging!

Efter skolan slängde jag mig i poolen direkt och schtekte med jocke och marcus.
Huuuuur underbart?

senare åkte jag in och åt sallad+glass med iss, salladen på nansys är ju utomordentligt god. Vi kommer bli stammisar.
Hon är ju bara riktigt bra den där Isabelle Törnqvist.

/S

RSS 2.0