Chris Brown och 18års fest

Chris Brown är så sjukt duktig, han är inte bara en grymt bra sångare han är så himla rolig på scen också,
ae det är sjukt!
Han konsert var verkligen så himla bra!!! Och förbandet var ju lite till en överaskning, Crossfire! Det var faktiskt också grymt.

Det finns inga ord, jag säger bara Chris Brown!

  
Försenade som vanligt springer vi omkring i det såkallade smarta tunnelstystem dom har i Stockholm, mer än förvirrande skulle jag vilja säga! 19.30 skulle konserten börja och vi står i tunnelbanan kvart över och vet inte vart vi ska ta vägen. Springer fram och tillbaka för att hitta rätt jävla tåg jävel.
När vi kommer fram till slut så hamnar vi efter all otur i en kö som går fruktansvärt fort, kommer in ganska bra men fortfarande typ sist. Hänger av oss jackorna och sen rusar fram och tillbaka för att hitta ingången till ståplatsen. När vi springer där fram och tillbaka hör vi hur hela Hovet skriker och vi tänkte "det är kört, nu misssar vi början".
Fel fel fel, det var bara skriken till förbandet, vi hittar ingången, går ner, ser en stor crowd med peopels som är hysteriska och intar platsen brevid dom. Efter ett tag sugs folk framför oss mot scen och vi fattar ingenting, men jo det visade sig att dom släppte in lite folk närmare sen. Och vilka är inte värda det om inte vi efter all otur, och vi kom in.
Måste säga att det var riktigt mäktigt att stå där framme, helt sjukt! 

Man kan inte jämföra filmerna från hur det var i verkligheten, men här får ni se lite iaf.

 

Fatta tjejjerna han tog upp som hade köat längst av alla. ja jag är avis

 

Vi kom hem klockan 8 från Stockholm och klockan 10 var vi hemma hos issa på 18års fest som Sara skrev om i inlägget under! Grymt kul var det så

Men nu måste jag rusa snart kommer sanna!

/ j


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0